Головна Новини Суспільство Війна з Росією Обстріл Миколаєва: показали наповнення російської ракети, що влучила у парк (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстріл Миколаєва: показали наповнення російської ракети, що влучила у парк (ФОТО)

Російська ракета вдарила по парку у центрі Миколаєва

29 серпня 2022, 23:46 comments1300
Поділіться публікацією:

29 серпня  російські окупанти знову обстріляли центр Миколаєва. У місто потрапило 12 ракет. Хоча їх було значно більше. Від ворожого обстрілу загинули 2 людини ще 24 були поранені. Одна із російських ракет потрапила прямо у парк, що в центрі міст. Міський голова Олександр Сєнкевич показав чим була наповнена ракета.

Обстріл Миколаєва: показали наповнення російської ракети, що влучила у парк (ФОТО)

Ракетний обстріл Миколаєва (фото з відкритих джерел)

На фото, яке опублікував мер Миколаєва видно, що в середині російської ракети були шматки заліза.

"Ось таким залізяччям була наповнена ракета, яка сьогодні поцілила в парк у центрі міста. На щастя, поруч не було людей, тому тут обійшлось без жертв", — написав Сєнкевич і показав відповідне фото.

Також він нагадав, що в результаті від масованого ракетного обстрілу були поранені двадцять чотири людини, а двоє загинули.

Обстріл Миколаєва: показали наповнення російської ракети, що влучила у парк (ФОТО) - фото 2

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що окупанти обстріляли центр Миколаєва. 29 серпня російські загарбники знову обстріляли місто Миколаїв. Окупанти в черговий раз гатили по цивільному населенню. Спочатку з'явилася інформація, що від ворожих обстрілів загинули двоє людей, потім кількість постраждалих зросла до 24 людини. За інформацією голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма, до Миколаєва долетіло 12 ракет, але насправді їх було випущено ще більше.

 Також "Коментарі" писали про те, що у США пояснили, що відбувається на півдні України і чи почали ЗСУ вже наступати.Українська армія розпочала операцію щодо "формування" на півдні країни, щоб підготувати поле бою для значного українського контрнаступу. Про це заявили два високопоставлені американські чиновники. Формуючі операції є звичайною військовою практикою перед настанням і включають завдання ударів по системах озброєння, командування та управління, складів боєприпасів та інших цілей, щоб підготувати поле бою для запланованих наступів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини