Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нуланд розповіла, що отримають росіянин від війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Нуланд розповіла, що отримають росіянин від війни в Україні

Американська дипломатка Вікторія Нуланд розповіла про майбутнє росіян, яке вони отримають через війну в Україні.

17 лютого 2023, 12:53
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступниця держсекретаря США Вікторія Нуланд стверджує, що у росіян не буде позитивного майбутнього через війну в Україні. Жителів Росії чекає економічний занепад та руйнування, говорить дипломатка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "ТСН".

Нуланд розповіла, що отримають росіянин від війни в Україні

Американська дипломатка Вікторія Нуланд. Фото з відкритих джерел

Американська дипломатка, яка входить в адміністрацію президента США Вікторія Нуланд вважає, що Путін досі залишається самовпевненим та хоче захопити Україну попри постійні поразки впродовж майже року війни.

Нуланд вважає, що у цій війні варто звернути увагу на російський народ і чи зможе він витримати втрати через війну. За даними британської розвідки втрати росіян становлять 200 тис. осіб, окрім того, 61-річна дипломатка ще нагадує значні втрати військової техніки та про мільйон жителів Росії, які покинули країну.

Тож Нуланд розповіла, що пересічні росіяни отримають в майбутньому від війни в Україні.

"Смерть, руйнування, втрата майбутнього, втрата технологічного та економічного потенціалу, який випливає з інтеграції з нами", — говорить заступниця держсекретаря США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про російського військового експерт, який зізнався, що американські танки M1 Abrams перевершують всі танки РФ. Директор Центру стратегічного і технологічного аналізу Руслан Пухов вважає, що Росія може опинитись в невигідних умовах.

Також "Коментарі" писав про те, що Кремль вигадав новий спосіб, як заселити росіян на тимчасово окуповані території України. Влада РФ вирішила надати дешеві іпотечні кредити для росіян, які переїдуть на тимчасово окуповані території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини