Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка оприлюднила втрати армії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка оприлюднила втрати армії РФ

Розвідка Британії назвала втрати особового складу російської армії у війні в Україні.

17 лютого 2023, 11:59
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За інформацією розвідки Великобританії втрати Російської Федерації вбитими та пораненими становлять 175-200 тис. військових, зокрема сюди включені втрати з приватних військових компаній. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Міністерства оборони Великобританії.

Британська розвідка оприлюднила втрати армії РФ

Британська розвідка назвала втрати армії РФ. Фото з відкритих джерел

Британська розвідка вважає, що армія РФ зазнала значних втрат особового складу — 175-200 тис. військових, з них 40-60 тис. убитими. Повідомляється, що втрати Росії виросли з вересня 2022 року, саме тоді, коли в РФ було оголошено "часткову мобілізацію".

"За сучасними стандартами ці цифри свідчать про високе співвідношення загиблих особового складу до поранених. Майже напевно це пов’язано з надзвичайно поганим медичним забезпеченням більшості сил", — стверджує британська розвідка.

За інформацією розвідки Великобританії більшість втрат російська армія отримала в наслідок українських ударів артилерією. Також британська служба вважає, що приватна військова компанія Пригожина, яка залучає до військових дій засуджених з російських зазнала 50% втрат особового складу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні сили України знищили небезпечну російську військову техніку - систему залпового вогню ТОС-1А "Солнепьок". Відповідне відео оприлюднив Генеральний штаб ЗСУ.

Також "Коментарі" писали, що ЗСУ завдали потужного удару та вперше знищили російську систему РЕБ "Палантин" за допомогою ракети Excalibur. Це нова російська техніка, яка надійшла на озброєння у 2019 році та мала перешкоджувати роботі українських безпілотників 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини