Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ завдали потужного удару: вперше знищили російську систему РЕБ "Палантин" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ завдали потужного удару: вперше знищили російську систему РЕБ "Палантин" (ВІДЕО)

Збройні сили України знищили російську військову техніку американською ракетою Excalibur.

15 лютого 2023, 17:40 comments3783
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українська армія вчергове може похвалитись відеоматеріалами з фронту, які демонструють знищення російської військової техніки. Цього разу ЗСУ вперше знищили російську систему РЕБ "Палантин". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сторінку Facebook Сухопутних військ ЗС України.

ЗСУ завдали потужного удару: вперше знищили російську систему РЕБ "Палантин" (ВІДЕО)

Система РЕБ "Палантин". Фото з відкритих джерел

Військові з 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади знищили комплекс РЕБ "Палантин". Для цього вони використали американську високоточну ракету Excalibur.

Це перше підтверджене знищення цієї російської системи радіоелектронної боротьби з початку війни в Україні. Росіяни використовували РЕБ "Палатин" для глушіння українського радіозв'язку.

Переглянути відео знищення російської військової системи "Палантин" можна нижче:

РЕБ "Палантин" це нова військова техніка в російській армії, яка поступила на озброєння у 2019 році. У війні з Україною російська армія почала використовувати систему радіоелектронної боротьби "Палантин" з середини літа 2022 року. Міноборони Росії стверджувало, що їх комплекс зможе вивести з ладу українські безпілотники, заблокувавши інтернет або перехоплювати сигнали дронів. Загалом російська система повинна була працювати на відстані 20 км.

Раніше портал "Коментарі" публікував фотографії знищеної "непереможної" російської бойової машини для підтримки танків з гучною назвою "Термінатор".

Також "Коментарі" писали про українських військових, які знищують окупантів під Бахмутом. Волонтер Юрій Голик на Facebook сторінці поділився відеоматеріалами від 239 батальйону 129-й окремої бригади ТРО, на якому зображена злагоджена робота оператора дрона та військової техніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

15 лютого 2023, 22:17

Знакомства только для секса. Без отношений, без денег и все анонимно. Осторожно можно встретить знакомых.------ http://redirect.sk/kiska


Новини