Головна Новини Суспільство Війна з Росією Новий секретар РНБО назвав мету російських ударів
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий секретар РНБО назвав мету російських ударів

Секретар РНБО Олександр Литвиненко вважає, що основна мета російських ударів по Україні, це спроба залякати українське населення.

2 квітня 2024, 16:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія атакує та тероризує Україну своїми ракетними ударами та атаками дронами. Секретар РНБО Олександр Литвиненко розповів, яку мету переслідує Росія такими діями. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Ради національної безпеки і оборони України.

Новий секретар РНБО назвав мету російських ударів

Секретар РНБО Олександр Литвиненко. Фото з відкритих джерел

Секретар РНБО Олександр Литвиненко провів зустріч з колишньою президенткою Хорватії Коліндою Грабар-Китарович. Під час зустрічі вони обговорили ситуацію в Україні, зокрема і постійні російські атаки у спробах знищити українську енергетику. Литвиненко пояснив причину таких, атак та вказав, що потрібно для захисту.

"Мета російських ударів – залякати населення. Наше завдання – захистити наші міста і це вкрай складно без західної підтримки", — розповів Олександр Литвиненко.

Натомість колишня президентка Колінда Грабар-Китарович запевнила, що Хорватія й надалі буде стояти на підтримці України та її перемозі у війні проти Росії.

Нагадаємо, що Олександр Литвиненко 26 березня був призначений секретарем РНБО, де на цій посаді замінив Олексія Данілова. До цього Литвиненко 5 років був заступником секретаря РНБО, працював директором Національного інституту стратегічних досліджень, а до березня 2024 році перебував на посаді голови Служби зовнішньої розвідки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський назвав головні цілі російських ракетних ударів по Україні.

Також "Коментарі" писали про Путіна, який зробив цинічну заяву про удари по українських цивільних об'єктах. За словами російського диктатора армія РФ не завдає ударів по цивільних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

2 квітня 2024, 16:17

Он воно як! Ми і не здогадувались. Які ж вони розумні у порівнянні з обікраденим ними народом. Фюрер біля себе акумулює все найгірше. І кожен наступний гірше попереднього.


Новини