Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав головні цілі ракетних ударів Росії по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав головні цілі ракетних ударів Росії по Україні

Президент України Володимир Зеленський назвав головні цілі масованих ракетних ударів Росії.

31 березня 2024, 09:38
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський у вечірньому зверненні назвав основною ціллю "підлих ударів" Росії – енергетичні об'єкти України. За словами президента, Україна звернулась за допомогою до союзників щодо засобів ППО проти російських ракетних атак.

Зеленський назвав головні цілі ракетних ударів Росії по Україні

Президент України Володимир Зеленський про ракетні удари Росії. Фото з відкритих джерел

Росія почала новий етап масованих ракетних ударів по території України та здійснила кілька потужних атак в останні тижні. За словами президента більшість атак росіян зосереджено на ударах по енергетичній структурі України.

"Російські терористи зараз націлені саме на такі підлі удари – на енергетичне знекровлення України. Ми дали всі необхідні сигнали партнерам, всі конкретні запити – кожному, хто володіє потрібними системами ППО, усім, у кого є необхідні ракети", — наголосив президент.

Володимир Зеленський вказує, що партнери знають потреби України та важливість допомоги, щоб захиститись від російських ударів. Президент подякував тим союзникам, які показують своє лідерство та виконують домовленості щодо захисту України.

Крім того, Зеленський також подякував енергетикам, будівельникам, ремонтним бригадам та усім, хто задіяний у захисті об'єктів енергетики та ліквідації наслідків ударів. За словами президента, ці люди "витягують нормальне життя" України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни на Великдень за грегоріанським календарем здійснили масований ракетний удар по території України. 31 березня Росія атакувала ракетами та дронами переважно південні та західні регіони країни.

Також "Коментарі" писали про Зеленського, який назвав єдину умову припинення ударів по НПЗ Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини