Головна Новини Суспільство Війна з Росією Новий керівник СБУ розповів про єдину перспективу для окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий керівник СБУ розповів про єдину перспективу для окупантів (ВІДЕО)

Верховна Рада призначила Василя Малюка на посаду голови Служби безпеки України. Раніше він виконував обов'язки керівника спецслужби.

7 лютого 2023, 16:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Василь Малюк провів шість місяців на посаді на посаді в.о. керівника Служби безпеки України і 7 лютого Верховна Рада призначила його на посаду голови СБУ. Під час затвердження його на новій посаді Малюк розповів про єдину перспективу для росіян в Україні.

Новий керівник СБУ розповів про єдину перспективу для окупантів (ВІДЕО)

Новий керівник СБУ Василь Малюк

Василь Малюк повноцінно замінив на посту керівника СБУ приятеля президента України Івана Баканова, якого Зеленський звільнив ще в середині липня минулого року. Пів року Малюк перебував на посаді виконуючого обов’язки голови Служби безпеки України.

За шість місяців Малюк запам’ятався викриттям великої кількості російських шпигунів в Україні, а також коригувальників вогню, які допомагали Росії завдавати ракетних ударів. Також за керівництва Малюка були проведені обшуки церков та храмів Московського патріархату. Окрім того, ще досі невизначена роль нового голови СБУ в історії з вибухом на Кримському мосту.

7 лютого Верховна Рада прийняла рішення призначити Василя Малюка на посаду голови СБУ. Під час свого виступу у ВР Малюк розповів про єдину перспективу для окупантів.

"В українському епосі є така фігура козак Мамай. В моєму кабінеті висить картина, де він сидить з бандурою на черепах ворогів України. Тож смерть це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам", — Василь Малюк під час затвердження керівником Служби Безпеки України.

Переглянути відео з виступом Василя Малюка у ВР можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівники СБУ за часів керівництва Баканова вбили українського бізнесмена, який попередив про вторгнення Росії.

Також "Коментарі" писали про те, що українські військові ліквідували елітного офіцера РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини