Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нові заяви Кремля: чи справді Путін відмовився від максимальної мети війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові заяви Кремля: чи справді Путін відмовився від максимальної мети війни

Кремль, як і раніше, хоче окупації всієї території України

9 грудня 2022, 08:20 comments3212
Поділіться публікацією:

Періодично Кремль робить заяви, що готовий до переговорів з Україною та Заходом, що готовий обговорювати різні питання про припинення війни, але насправді все це лише ширма, тому що за інформаційним фоном ховаються справжні наміри російського диктатора, який, як і раніше, хоче окупувати усю територію України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Нові заяви Кремля: чи справді Путін відмовився від максимальної мети війни

Володимир Путін. Фото: GETTY IMAGES

Аналітики Інститут вивчення війни вважають, що Кремль, ймовірно, не відмовився від своїх максималістських цілей в Україні, незважаючи на те, що представник Кремля Дмитро Пєсков уперше визнав, що нинішня територіальна мета Москви полягає у повному захопленні чотирьох частково окупованих українських областей.

Посилання Путіна на російську імперську історію 7 грудня та його нещодавні коментарі щодо ролі Росії як єдиної "гарантії українського суверенітету" є додатковими показниками того, що Кремль створює умови для затяжної війни, спрямованої на ліквідацію українського суверенітету.

Путін, можливо, намагається взяти під контроль співтовариство військових блогерів, підриваючи довіру до нього та заохочуючи до самоцензури.

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі заявив, що бойові дії в Україні можуть активізуватися цієї зими, незважаючи на недавнє зниження темпів бойових дій з осені, частково підтвердивши оцінки та прогнози інституту.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський назвав плани Кремля на зиму.

Також видання "Коментарі" повідомляло – США відреагували на погрози Путіна про ядерну зброю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини