Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нові удари по Україні: в ЗСУ попередили про загрозу і назвали ціль
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові удари по Україні: в ЗСУ попередили про загрозу і назвали ціль

За словами Гуменюк, ракетно-дронові удари по критичній інфраструктурі України можуть відновитись в найближчі дні

3 січня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

Вже на днях в Україну   прийде  стрімке похолодання та морози до -10 градусів. Ця ситуація з погодою  може бути використана  агресором, щоб  завдати  удари  по об’єктах енергетичної  інфраструктури країни. Про це під час  ефіру на  Дніпро TV  сказала  керівник об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк.

Нові удари по Україні: в ЗСУ попередили про загрозу і назвали ціль

РФ може знову почати обстрілювати енергетичну інфраструктуру(фото з відкритих джерел)

"Ворог не зупиниться. Варто усвідомлювати, що небезпека не минула. Цілком ймовірно, що треба буде оперативно реагувати на сигнали тривоги та мати при собі необхідні речі. Потрібно розуміти, що після масованих ударів можуть бути наслідки подібні до тих, що відбувались вчора в Києві та Київській області, коли зникало електроживлення, водопостачання та опалення", — висловилась спікерка Сил оборони півдня України.

Як  стверджує Гуменюк, аналітичні дані  свідчать про те, що  найближчим часом  прогнозується суттєве зниження температури повітря в  більшості  регіонів  України.

"Це цілком ймовірний період коли ворог захоче тиснути енергетично і атаки на енергетичні об'єкти абсолютно не виключені", — попереджує військова.

Ще Наталя  Гуменюк додає, що в  РФ не припиняється  виробництво і постачання боєприпасів, а також  агресор володіє  накопиченими  ракетами.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кремль формує нову ПВК для війни з УкраїноюПровладна партія "Єдина Росія" обзавелася власною приватною армією — так званою ПВК "Еспаньола", яку використовує для війни проти України. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України. Раніше відповідне терористичне формування входило до структури так званого батальйону "Схід" як добровольчого підрозділу російських футбольних хуліганів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 січня 2024, 22:12

Ще анонси! Треба развести США на гроші. А як краще це зробити, як не підставивши Україну під ракети? "Подивіться, що вони роблять, а ми від вас грошей ніяк не дочекаємось. Он скільки розкоші нам фури привезли." Тільки і роблять, що жеруть. Вся Європа мобілізується. В усіх країнах, в часи небезпеки, завжди з'являлись ті, хто міг підняти і вести за собою на спротив. А в нас тільки в інформаційному просторі з'являється кілька проплачених зелених чоловічків, які докоряють смердам, що ті не стають м'ясом. Тому і програли.


Новини