Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нові удари окупантів: у ЗСУ розповіли про цілі, чим і коли планує бити Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові удари окупантів: у ЗСУ розповіли про цілі, чим і коли планує бити Росія

ЗСУ збивають 70-80% дронів РФ

30 вересня 2023, 20:10
Поділіться публікацією:

Росія масово б'є по Україні дронами "Шахед". Про тактику російських окупантів в нашій країні розповіла голова Координаційного об'єднаного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк  в ефірі телеканалу Еспресо.

Нові удари окупантів: у ЗСУ розповіли про цілі, чим і коли планує бити Росія

Росія масово б'є по Україні дронами "Шахед" (фото з відкритих джерел)

 Тільки на півдні України за вересень ЗСУ збили близько 300 російських дронів "Шахед", розповіла Наталія Гуменюк.  

Вона також розповіла, що дуже часто ці атаки комбінуються з ракетними. Наразі українські захисники збивають 70-80% цілей, що змушує російських окупантів коригувати  свою тактику.

"Цілком ймовірно, що протягом таких атак також відбувається підбір тактики майбутніх ударів. Бо очевидно, що ворог аналізує, як і ми, результативність нашої протидії. Тобто сили ППО на даному етапі демонструють 70-80% влучань, тому противник буде вишукувати нову тактику", – резюмувала Гуменюк.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія кинула на фронт нові резервиНовостворена резервна 25-а загальновійськова армія РФ, яку російське командування вже кинуло на фронт, має проблеми з технікою та особовим складом. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів начальник прес-служби східного угрупування військ ЗСУ Ілля Євлаш. 

За його словами, ця армія складається з 12 тисяч військовослужбовців збройних сил окупаційної армії РФ. Вона — новосформована, збиралася протягом останнього року з різного контингенту. У її складі, мобілізовані, колишні представники розбитих підрозділів, які вже раніше зазнали потужного ураження на війні в Україні.
 За його словами, ця армія вже розгорнута вздовж лінії зіткнення на Лимано-Куп'янському напрямі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини