Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нові імена у списку ворогів держави: Мінкульт розширює перелік пропагандистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові імена у списку ворогів держави: Мінкульт розширює перелік пропагандистів

Україна вносить акторів Бабака та Кузнєцова до списку загроз національній безпеці

4 квітня 2024, 14:00
Поділіться публікацією:

Мінкульт оновив "чорний список". До вже існуючого переліку вчора додали ще режисера та продюсера Віктора Бабака, а також актора театру та кіно Кирила Кузнєцова з РФ. Обидва прихильники Путіна та російських окупантів.

Нові імена у списку ворогів держави: Мінкульт розширює перелік пропагандистів

Україна вносить акторів Бабака та Кузнєцова до списку загроз національній безпеці

Віктор Бабак, широко відомий своїми роботами у російському кінематографі, потрапив під увагу української влади через свою активність у соціальних мережах. Він систематично публікував пропагандистські матеріали та публічно розповідав про свою антиукраїнську позицію. Крім того, Бабак взяв участь у концерті, присвяченому Дню народної єдності РФ у 2022 році, який було оцінено як частину пропагандистської кампанії.

Нові імена у списку ворогів держави: Мінкульт розширює перелік пропагандистів - фото 2

Кирило Кузнєцов, котрий до повномасштабного вторгнення активно знімався в українських фільмах, також брав участь у пропагандистах заходах. Крім того, відомо, що він задіяний у фільмі "20/23", що знімається в окупованому Росією Маріуполі.

В результаті Бабак і Кузнєцов були офіційно включені до списку осіб, які створюють загрозу для України. Наразі у цьому списку налічується 216 осіб.

Раніше “Коментарі” писали, що колишня українська співачка Таїсія Повалій нещодавно цинічно заявила, повідомивши, ким себе таки себе називає. Виявилося, що ця шанувальниця Путіна, яка народилася на Київщині, тепер стала пропагандисткою його злочинної політики, називає себе "російською українкою" . Вона також зазначає, що визначає свою місію – об'єднати дві держави, бо в Україні та Росії "одна культура".

Також стало відомо, що незважаючи на агресію РФ, співачка Ані Лорак не тільки залишилася в Росії, а й, згідно з останніми повідомленнями російських ЗМІ, подала заяву на отримання громадянства цієї країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини