Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нове вторгнення військ Путіна з півночі: чи реальне воно зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

Нове вторгнення військ Путіна з півночі: чи реальне воно зараз

Зараз ворог може будь-коли піти на провокації, аби відвернути наші Сили оборони

14 лютого 2023, 19:24
Поділіться публікацією:

За інформацією речника  Державної  прикордонної служби Андрія Демченка зараз поблизу українського кордону в Білорусі та Росії не спостерігається  скупчення ворожого війська, що  може  наважитись на повторне вторгнення на територію нашої країни з боку північного кордону.

Нове вторгнення військ  Путіна з півночі: чи реальне воно зараз

В ДПСУ прокоментували ситуацію на північному кордоні (фото ДПСУ )

"За інформацією підрозділів розвідок, навпроти нашого кордону на території РФ немає скупчення сил, яке може здійснити повторне вторгнення на територію України. Така ж ситуація і по білоруській ділянці. На території Білорусі достатніх сил, щоб здійснити вторгнення на територію України також немає", – розповів  спікер ДПСУ, який брав участь в ефірі на телеканалі "Еспресо".

При цьому, Андрій Демченко  сказав, що зараз не можна недооцінювати погрози агресора. Маючи зараз скупчення  незначних  сил, ворог може  будь-коли  в цей час піти на провокації, аби  відвернути наші Сили оборони на інші  рубежі, аби завдати удар  на пріоритетних для нього плацдармах фронту.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Російські військові готуються до наступу ЗСУ на Бердянськ.


 Російські окупаційні війська готуються до наступу ЗСУ на тимчасово окупованих територіях у Запорізькій області та перекидають туди так звані "зуби дракони" — залізобетонні конструкції, які армія РФ використовує для зміцнення лінії оборони. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у себе в Telegram.Петро Андрющенко розповів, що оборонні конструкції загарбники перевозять через місто у бік Бердянська.Передислокацію "зубів дракона" помітили місцеві жителі Маріуполя.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини