Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські військові готуються до наступу ЗСУ на Бердянськ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські військові готуються до наступу ЗСУ на Бердянськ

Окупанти вважають, що ЗСУ незабаром можуть завдати удару в Запорізькій області

14 лютого 2023, 17:05
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська готуються до наступу ЗСУ на тимчасово окупованих територіях у Запорізькій області та перекидають туди так звані "зуби дракони" — залізобетонні конструкції, які армія РФ використовує для зміцнення лінії оборони. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у себе в Telegram.

Російські військові готуються до наступу ЗСУ на Бердянськ

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Петро Андрющенко розповів, що оборонні конструкції загарбники перевозять через місто у бік Бердянська. Передислокацію "зубів дракона" помітили місцеві жителі Маріуполя, знявши відповідне відео.                                                                  

Варто відзначити, що залізобетонні конструкції "зуби дракона" — це справжнісінька спадщина росіян з часів Другої світової війни. Ці квадратно-пірамідальні укріплення висотою 90-120 см активно використовувалися у роки Другої світової. Вважається, що ці конструкції здатні створити великі проблеми на шляху пересування як танків, так і мотопіхоти. Так, встановлюючи "зуби дракона", російські війська намагаються підготуватися до контрнаступу ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Брюсселі пройшов п'ятий форум вільних народів пост-Росії. У ході обговорення було порушено тему звільнення пригноблених націй, регіонів та загальну ідею деколонізації РФ, включаючи проведення референдумів про незалежність. Раніше секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов прогнозував розвал Росії через її агресію проти нашої країни. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" можливість розвалу агресивної імперії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини