Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нова гра Путіна: пішаки не сильно помінялися (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова гра Путіна: пішаки не сильно помінялися (ВІДЕО)

Кремлівський вождь вирішив пограти з російськими чоловіками у гру "Хто не сховався, я не винен"

13 квітня 2023, 15:21
Поділіться публікацією:








Путін захотів порахувати своїх солдатиків. Кордони у Росії закриваються, права обмежуються. Лише кров'ю можна спокутувати вину перед Росією. Хоча "Росія" для них це лише Владімір Путін. Тому Кремль просто випробовує терпіння російського народу, пишуть "Коментарі" — посиланням на підкаст Романа Цимбалюка — останнього українського кореспондента, акредитованого при МЗС Росії на постійній основі.

Нова гра Путіна: пішаки не сильно помінялися (ВІДЕО)

Путін затіяв нову гру всередині Росії

"Мобілізація у Росії продовжується. Росіяни налякані й це цілком логічно. Особливо після відео, на якому жорстоко вбили українського солдата. Цей випадок показав, що крадіжка пральної машинки – це найлегший злочин, який росіяни скоюють в Україні, — каже Цимбалюк. — Ми їм помстимося, але не робитимемо так само як вони. Є більш універсальні способи. Треба зробити знищення російських окупантів у промислових масштабах, а у нас є всі опції для цього".

За словами медійника, Путін вирішив перерахувати всіх своїх солдатиків задля того, щоб б ніхто не міг втекти з Росії. А вони готуються до нового призиву, про це вже говорять навіть по російському телевізору – через великі втрати.

"Ці самі товариші, коли роздумують про український контрнаступ, говорять, що це добре, бо під час наступальних дій гине більше бійців, аніж під час оборони. Тобто вони думають, що коли російська армія наступає, то її солдати не гинуть? Зараз стільки відео з тілами російських солдатів, що можна підсумувати лише те, що потрапило на відео, і стане ясно, що Путіну потрібно більше солдатів", — пояснює Роман Цимбалюк.

За його словами, росіяни бояться відплати за свою жорстокість. Атмосфера у пропагандистських ефірах понура. Вони прекрасно розуміють, що заплатять за те, що їхні бійці відрізали голову українському воїну.

"Тут важливо знову зауважити, що ніхто не чинитиме так, як окупанти. Росіян потрібно брати в полон, а не знищувати на місці. Ножі у нас є, але штатна зброя ЗСУ – це HIMARS, артилерія, танки. Це кращий засіб для зменшення кількості російських окупантів. Ніж – це варварство. У нас тут не запис тіктоків, а звільнення України від загарбників" — переконує журналіст.

Пояснює Цимбалюк іще одну річ про "доброго росіянина".

"Знаєте, що найцікавіше в тому, що спершу вони говорять щось одне, а потім зовсім інше? Так само вони говоритимуть про війну. Мовляв, це все Путін винен, а вони не хотіли цього. У Росії вже почали лунали висловлювання про те, що Путін змушує росіян брати участь у злочинах, тобто у війні проти України", — каже медійник.

Росіяни з одного боку нібито всі підтримують, а з іншого – самі на війну їхати не хочуть. Щоб прискорити політ думок в голові росіян запровадили такий собі електронний реєстр всіх військовозобов'язаних з 18 до 60 років.

 

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що в українській розвідці уже попередньо знають, хто може бути причетним до страти українського військового.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини