Головна Новини Суспільство Війна з Росією Носії ядерних боєприпасів РФ розмістила критично близько
commentss НОВИНИ Всі новини

Носії ядерних боєприпасів РФ розмістила критично близько

Загроза ядерного удару по Україні з боку путінського режиму і загалом Росії не згасає

4 січня 2023, 18:18
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Криму Росія розташувала носії ядерних боєприпасів — наземного, повітряного і морського базування. Про це сьогодні в Телеефірі заявив представник пресслужби Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України (МОУ) Андрій Юсов, пишуть "Коментарі".

Носії ядерних боєприпасів РФ розмістила критично близько

Росія розмістила в Криму носії ядерних боєголовок

“Коли ми говоримо про загрозу ядерного удару з боку режиму Путіна і РФ, то ми не можемо виключати цього моменту. Ми повинні розуміти, що це загроза, яка лише наблизить кінець самої сучасної Росії та також режиму Путіна. Тому так, є інформація про те, що і окупований Крим, і територія Білорусі Путіним розглядається для проведення подібного роду провокацій”, — сказав він.

Юсов наголосив, що вся ця ситуація відстежується, а інформація переперевіряється. Україна володіє як своїми розвідданими, так і даними цілої низки спецслужб країн-партнерів.

“У самому режимі Путіна, у самому Кремлі представники країни-терористки чітко розуміють, що це той останній крок, який точно стане останнім для цього режиму. Але якщо вони на нього підуть, то гірше буде тільки для них самих”, — резюмував Андрій Юсов.

Як йшлося на порталі "Коментарі", країна-терористка має у своєму арсеналі всі види ядерної зброї. Як тактичну, так і стратегічну, але воєнна розвідка України постійно слідкує за її переміщенням.

Як писали раніше "Коментарі", Путін вже кілька разів пробував налякати світ своїми заявами про можливе використання ядерної зброї. Американське видання The Hill, вважає що президент Росії має ще чотири без’ядерні варіанти, якими може нашкодити Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 січня 2023, 18:45

Взагалі, ядерна зброя це засіб стримування проти іншої ядерної зброї. Застосування ЯЗ проти тих, кому програєш у звичайний війни - боягузтво. Але для православної злочинної секти - норма. Звичайно що Україна-Сирія Зе-Ассада буде задоволена тим, що разом з нею загине хтось з оточення Путіна. Навіть якщо ми втрачаємо 2 ока, але Росія теж втратить ніготь на якомусь одному пальці.


Новини