Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ніяк не вгамується: Медведєв просторікує падіння України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніяк не вгамується: Медведєв просторікує падіння України

Напередодні можливого українського контрнаступу Кремль знову випустив на арену Дмитра Медведєва

25 травня 2023, 23:13 comments1767
Поділіться публікацією:

Заступник секретаря Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв вибухнув черговим текстом, в якому розглянув три можливі сценарії розвитку війни в Україні. Кожен із них, уже звично для його опусів, передбачає падіння України та її державності. Про це повідомляють "Коментарі".

Ніяк не вгамується: Медведєв просторікує падіння України

Дмитро Медведєв

Перший сценарій від колишнього президента РФ передбачає захоплення західних областей України "рядом держав Євросоюзу" та створення між ними та захопленої РФ Україною "нічийної землі".

"Безгосподарська територія, що залишилася, оголошує про свою спадкоємність щодо колишньої України, про свою міжнародну правосуб'єктність і про намір повернення втрачених земель усіма способами. Природно, маючи на увазі тільки ті землі, які увійшли до складу Росії. Одночасно ця "нова" Україна негайно заявляє про негайне бажання вступити до Євросоюзу та НАТО, що й відбувається у середньостроковій перспективі. Збройний конфлікт через короткий час відновлюється, перетворюючись на перманентний, але з загрозою його швидкого перетікання у повноцінну третю світову війну", — заявляє Медведєв.

Другий сценарій від Дмитра Медведєва передбачає, що Україна "зникає після завершення СВО у процесі її поділу між Росією та низкою держав Євросоюзу".

Третій варіант розвитку подій в уяві Медведєва може бути таким:

"Західні землі України приєднуються до низки країн ЄС. Народ центральних та деяких інших безгосподарних областей України в рамках ст. 1 Статуту ООН негайно заявляє про своє самовизначення шляхом вступу до Російської Федерації", – фантазує Медведєв.

При цьому екс-глава РФ заявляє, що Росію "може тимчасово влаштувати другий варіант, але потрібен третій".

Нагадаємо, що Дмитра Медведєва в міжнародних колах вже відкрито називають "клоуном". А ненадійність його прогнозів висміюють навіть однодумці з рашистського табору. Так, на початку вторгнення Медведєв погрожував, що "невдовзі у київського режиму взагалі не залишиться моря".

Тим часом, Путін придумав новий план дій на міжнародній арені.

Українцям відкрили "страшну таємницю" про Залужного.

А українська співачка, яка проміняла свою країну на криваві рублі, стала "співачкою року" в Росії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини