Головна Новини Суспільство Війна з Росією Німецький військовий, який воює в Україні, розповів про корупцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький військовий, який воює в Україні, розповів про корупцію

Воїн Інтернаціонального легіону, який бореться в Україні проти російської агресії висловився щодо корупції. Німецький військовий вказав проблеми до яких вона призводить на війні.

3 грудня 2023, 13:23 comments4301
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Воїн Міжнародного (Інтернаціонального) легіонуз позивним Ганс, який воює за Україну у війні проти Росії розповів як сприймає російську пропаганду та пояснив про проблеми України, основною з яких назвав корупцію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Ганса для проєкту "Бомбардир".

Німецький військовий, який воює в Україні, розповів про корупцію

Німецький військовий про корупцію в Україні. Скриншот з відео

Німецький військовий Ганс розповів про корупцію в Україні та наголосив, що таким чином українська влада ставить себе у невигідне положення на міжнародній арені.

"Тепер про погане. Це, безперечно, корупція. Війна вже майже 2 роки. Що зараз роблять окремі політики? Політики, міські ради, просиджувальники крісел – тендери на 30 млн на ремонт дороги. Дороги, що навіть не є важливою", — скаржиться німецький військовий.

Ганс навів ще один приклад згадавши, що в Одесі побудували пам'ятник равлику за 500 тис. гривень під час війни.

"Серйозно? Якого дідька ви собі думаєте? А потім Україна дивується, чому вона така залежна від іноземної допомоги", — наголошує воїн Інтернаціонального легіону.

Німецький військовий вказує, що якщо половина коштів замість цих "безглуздих тендерів" були б направлені до армії, тоді б Збройні сили України мали б краще становище. За його словами в такому випадку більше людей зголосились йти в армію, адже б отримали краще спорядження, зарплату та можливості.

Ганс розповідає, що йому смішно чути російську пропаганду з закликами "на Берлін" та "можем повторіть". За його словами, у Німеччині є подібна приказка: "на Москву, але влітку". Попри це Ганс пояснює, що слова Путіна не мають для нього значення, адже "лисий чоловік у Москві… нічого не досягне".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українці назвали головну причину, яка зупиняє їх від мобілізації.

Також "Коментарі" писали про петицію про мобілізацію народних депутатів, яка набрала необхідну кількість голосів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 грудня 2023, 13:31

Продовження свідчень корумпованості Божого народу яке почав ще у Біблії їх творець. За 20 місяців Росія пройшла шлях від армії, яку можна зупинити за три дні, яка воювала саперними лопатками та технікою 1960 х, до могутнього війська, де генерали гинули але ситуацію виправили не ховаючись за спинами. В Україні тільки розкрадали і своє і чуже, не зупиняючись і не ховаючись.


Новини