Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нічний удар Росії по Краматорську: в ОВА уточнили кількість загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічний удар Росії по Краматорську: в ОВА уточнили кількість загиблих

Внаслідок ракетного удару росіян у Краматоскрі загинули 2 особи, ще 2 - у тяжкому стані

2 лютого 2023, 07:00 comments4935
Поділіться публікацією:

Інформація про третього загиблого внаслідок удару окупантів по Краматорську не підтвердилася. Людину реанімували. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву голови Донецької ОВ Павла Кириленка в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Нічний удар Росії по Краматорську: в ОВА уточнили кількість загиблих

Удар по Краматорську. Фото: t.me/dsns_telegram

За найновішою інформацією, на лікарняному ліжку опинилися вісім людей, з них двоє – у тяжкому стані. За їхнє життя досі борються медики.

Раніше в ДСНС повідомили, що з-під завалів витягли тіла трьох загиблих. Двох людей вдалося врятувати. Також повідомлялося, що в результаті удару постраждала 21 особа, вісім осіб госпіталізували.

Нагадаємо, пізно ввечері, 1 лютого, російські війська завдали ракетного удару багатоповерхівкою в Краматорську з використанням "Іскандера".

Читайте також на порталі "Коментарі" – битва за Донбас набирає обертів. Захопивши в січні Соледар, росіяни продовжують масований наступ на Бахмут, поєднуючи зусилля найманців із ПВК "Вагнер" та регулярних російських військ. Крім того, все більше даних про підготовку агресором нового масованого наступу на кшталт того, що сталося 24 лютого 2022-го. Щодо власної військової складової сказано вже багато: нам потрібно більше сил та засобів, щоб відбити атаки ворога та перейти у контрнаступ. А які "чорні лебеді" можуть відвідати РФ, сплутавши всі карти Кремля і змусивши росіян припинити війну? І наскільки реально так званий новий "великий наступ" ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Міноборони Білорусі заявили про початок нових навчань із РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини