Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нічний «приліт» по багатоповерхівці у Запоріжжі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічний «приліт» по багатоповерхівці у Запоріжжі: подробиці

Окупанти ударили по багатоповерхівці у Запоріжжі, внаслідок чешго двоє загиблих, під завалами є люди

2 березня 2023, 07:15 comments1682
Поділіться публікацією:

Російські війська завдали ракетного удару по багатоповерхівці у Запоріжжі, внаслідок чого підтверджено загибель двох людей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram секретаря Запорізької міськради Анатолія Куртьова.

Нічний «приліт» по багатоповерхівці у Запоріжжі: подробиці

Ракетний удар по багатоповерхівці у Запоріжжі (t.me/kurtievofficial)

"Війська РФ практично повністю зруйнували один 5-поверховий будинок. Люди знаходяться під завалами. За попередньою інформацією, загинули 2 людини. Приносимо щирі співчуття рідним та близьким. Усі відповідні служби працюють", — заявив Куртев.

Він додав, що на місці події вже розгорнуто пункти допомоги ДСНС, Національної поліції, міської ради та соціального захисту, комунальними автобусами відбувається евакуація постраждалих людей. Повна інформація про наслідки атаки ще не встановлюється.

Зазначимо, перед потраплянням у житловий будинок у Запоріжжі було чути гучні вибухи, у місті та регіоні було оголошено повітряну тривогу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна пережила тяжку зиму, витримавши чергові масовані ракетні атаки супротивника, а також удари дронами по об'єктах енергетики. Ми намагалися знаходити рішення на ці виклики. Не завжди виходило, але все ж таки – зима позаду, ми – встояли. Експерти розповіли виданню "Коментарі", які висновки слід зробити та як нам зміцнити енергетичний фронт.

Також видання "Коментарі" повідомляло – наприкінці зими російський диктатор Володимир Путін підписав указ про тимчасове припинення участі Росії у Договорі про скорочення стратегічних наступальних озброєнь (СНО-3) із США, а також новий закон, який забороняє використовувати в РФ більшість іноземних слів. Про що говорять останні рішення Кремля? Чи можна вважати, що ним уже пішли тріщини – і цей рік може стати для путінського режиму останнім? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини