Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нічні вибухи в Енергодарі: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічні вибухи в Енергодарі: що відомо (ВІДЕО)

У Мережі з'явилося відео з місця події

30 липня 2022, 09:43
Поділіться публікацією:

Нічні вибухи в Енергодарі: що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Фото з відкритих джерел

У ніч на 30 червня ЗСУ влаштували російським окупантам в Енергодарі несподіваний "сюрприз". Про це повідомляє Центр Стратегічних комунікацій Збройних Сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

Вночі у соціальних мережах почала з'являтися інформація про вибухи у центрі тимчасово окупованого міста Енергодар. Незабаром на каналі "СтратКом ЗСУ" у соцмережі розповіли, що українські воїни завдали удару по готелю, в якому розташувалися окупанти.

В Енергодарі "чомусь" бавовна в готелі, куди заселилися орки. З-за хаотичної та панічної стрілянини, вереск поранених і напівдохлих орків змішався з детонацією "ковдр і подушок", які ці розумово відсталі притягли з собою. Все місто чує сморід "шкварок". Це ми ще не розпочинали.

Також у Telegram-каналі "СтратКом ЗСУ" було опубліковано відео з місця події.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у своєму новому відео розповів, що війна, найімовірніше, не завершиться до кінця 2022 року. Це означає, що на українців чекає важка зима в умовах війни. Геращенко розповів, як варто до неї підготуватись.

Також портал новин "Коментарі" інформував читачів про те, що ЗСУ звільнили одне з сіл на Донецькому напрямку. Українська армія не лише стримує ворожий наступ, а й переходить у контрнаступ. Варто зазначити, що росіяни не залишають спроб підійти ближче до Сіверська, Бахмута і далі вирушити на Слов'янськ. Так, окупанти встановили свій контроль над селом Стряпівка під Соледаром, а до цього окупували селище Новолуганське біля Світлодарська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини