Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нічна атака по Одесі: є постраждалі та руйнування
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічна атака по Одесі: є постраждалі та руйнування

Вночі мешканці Одеси чули кілька гучних вибухів

13 вересня 2024, 10:18
Поділіться публікацією:

У ніч на сьогодні російські окупанти здійснили атаку на Одесу та околиці за допомогою ударних безпілотників. "Шахеди" були випущені з тимчасово окупованого Криму. Сили протиповітряної оборони понад годину вели інтенсивну боротьбу з ворожими дронами. Про це повідомляє начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Нічна атака по Одесі: є постраждалі та руйнування

У результаті падіння уламків пошкоджено 4 гаражі, вікна у 20 приватних будинках, 4 автомобілі та дві прибудови до житлових споруд. Постраждав 74-річний чоловік, у якого діагностували різану рану руки. Медики надали необхідну допомогу на місці.

Правоохоронні органи документують наслідки цього чергового злочину російської армії проти мирного населення Одещини. Місцева влада закликає не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та обов'язково спускатися в укриття для збереження життя та здоров'я.

Нагадаємо, Росія, з початком повномасштабного вторгнення, постійно вдосконалює тактику обстрілів України, і є прогнози, що восени 2024 року ці атаки можуть стати більш масованими, особливо в період опалювального сезону, коли енергетична інфраструктура буде частіше під прицілом. Експерти, як зазначає видання BBC Україна, мають різні думки щодо інтенсивності обстрілів.

Крім того, окупанти без упину б’ють по Донецькій, Харківській, Дніпропетровській областях, особливо страждають населені пункти, що близькі до лінії фронту. У Красноярському Добропільської громади на Донеччині сьогодні один зі снарядів влучив у приватний будинок — там загинула 81-річна жінка, поранення отримали четверо членів її сім'ї від 21 до 58 років. Також 2 людини поранено у Костянтинівці — там пошкоджено 7 будинків, лінія електропередач, газогін і автомобіль. Ще один удар по Костянтинівській громаді — 3 людини загинули і 2 поранені у Віролюбівці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/odeskaODA/6608

Новини