Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нічна атака окупантів: які міста найбільше постраждали – чи є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічна атака окупантів: які міста найбільше постраждали – чи є загиблі

Після ворожого удару є руйнування та постраждалі

20 липня 2023, 07:55
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", основний удар російських загарбників уночі 20 липня знову було направлено на південь України. Вибухи лунали у Миколаєві та Одесі.

Нічна атака окупантів: які міста найбільше постраждали – чи є загиблі

Удар по Миколаєву. Фото: Телеграм Миколи Сенкевича

За інформацією мера Миколаєва Олександра Сенкевича, внаслідок удару російських військ по Миколаєву постраждали 18 осіб, з них 9, у тому числі 5 дітей – госпіталізовані, 2 людей вдалося врятувати з-під завалів. Раніше голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що внаслідок нічного удару противника на Миколаїв є загиблі. При цьому голова Миколаївщини не назвав загиблих.

Що стосується удару ворожих військ по Одесі, то, за інформацією голови Одеської ОВА Олега Кіпера, внаслідок удару є руйнування і виникла пожежа, постраждали 2 особи. Їх госпіталізували до однієї з медустанов Одеси.

Спікер ОК "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявила, що росіяни знову вдалися до комбінованої атаки, використовуючи дрони-камікадзе, також були застосовані ракети різного базування, приєднувався до атаки підводний човен, який ніс чергування в Чорному морі, і стратегічна. Також застосовувалися берегові ракетні комплекси.

Зазначимо, сьогодні вночі повітряна тривога була оголошена у південних та центральних областях України. Крім Одеси та Миколаєва вибухи лунали також у Сумах.

Нагадаємо, російська окупаційна армія 19 липня масово атакувала Україну ракетами та дронами. Найбільші руйнування зазнали Одеса та область. Люди отримали травми, а також постраждали багатоквартирні будинки, портова та критична інфраструктура. Майже 3 тисячі людей в області залишилися без світла.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підсумки чергового Рамштайну для України — чи Захід може навмисно тягнути з постачанням зброї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

зіновій

20 липня 2023, 08:16

Коментар можливо не зовсім компетентний і тим не менш. Абсолютно згоден з тим, що Україна була неспроможною обслуговувати ядерні заряди на стратегічних ракетних комплексах. Але навіщо було знищувати власне ракети та шахти. Замість ядерних можна було б в кожну з 10 роздільних частин індивідуального наведення завантажити звичайну вибухівку і це стало б гарантією ненападу РФ на Україну. А цей ср ...ний "ракетчик" Кучма виконав всі забаганки РФ та США. От і маємо велику біду.


Новини