Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нічна атака дронів-камікадзе: у ЗСУ розповіли, як спрацювала ППО
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічна атака дронів-камікадзе: у ЗСУ розповіли, як спрацювала ППО

Росія запустила вночі сім дронів-камікадзе Shahed, усі вони були збиті над територією Донецької та Дніпропетровської областей

6 травня 2023, 10:38
Поділіться публікацією:

Ворог продовжує нічний терор українців, влаштовуючи нові атаки з використанням ракет і дронів. Так, 6 травня російські окупанти зробили чергову спробу атакувати Україну дронами-камікадзе типу "Shahed". Ворог запустив сім цілей із району Азовського моря. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Нічна атака дронів-камікадзе: у ЗСУ розповіли, як спрацювала ППО

Іранські безпілотники. Фото: із відкритих джерел

За його словами, всі ворожі БПЛА були збиті над територією Донецької та Дніпропетровської областей.

"Повітряне командування "Схід" відпрацювало. Сьогодні маємо 100% реалізацію збитих "Шахедів", — сказав Ігнат.

Він також додав, що російські загарбники застосовували системи С-300, ракети яких летять балістичною траєкторією.

"Проти них потрібне озброєння, яке у нас уже починає з'являтися. Але проти С-300 найкращий прийом – це знищити їх на землі, звідки їх запускають. У принципі їх можна дістати, не так далеко вони є", — додав Юрій Ігнат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі розмов, що йдуть місяць, про майбутній контрнаступ ЗСУ, почастішали атаки дронів – як по території України, так і по території Росії, а також тимчасово окупованого Криму. Незважаючи на те, що ЗСУ знищують близько 80% дронів, що запускаються росіянами, атаки, з підключенням ракет, продовжуються. А на території РФ все частіше горять паливні склади, які, за даними британської розвідки, дуже вразливі для безпілотників. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" війну ракет, дронів та ППО , яка є частиною спільної російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини