Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Нептуни" попали точно в ціль: у Генштабі розповіли про ураження важливих об'єктів у РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нептуни" попали точно в ціль: у Генштабі розповіли про ураження важливих об'єктів у РФ

Генштаб підтвердив, що ЗСУ уразили нафтотермінал та поромну переправу у Краснодарському краї

31 травня 2024, 10:47 comments1228
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", Генштаб ЗСУ підтвердив ураження ракетами "Нептун" у ніч на 31 травня поромної переправи та нафтового терміналу порту "Кавказ" у Краснодарському краї Росії.

"Нептуни" попали точно в ціль: у Генштабі розповіли про ураження важливих об'єктів у РФ

Вибухи. Фото: з відкритих джерел

"Ударна група угруповання сил і засобів Військово-Морських сил ЗС України уразила поромну переправу і нафтовий термінал порту "Кавказ", що в Краснодарському краї рф. Це сталося на початку доби 31 травня – наступної ночі після того, як Сили оборони України влучними ударами вивели з ладу пороми Керченської поромної переправи на території окупованого українського Криму, які курсували до порту "Кавказ" і використовувалися для військової логістики агресора", — йдеться у повідомленні. у повідомленні.

Військові повідомили, що ураження нафтового терміналу в районі порту "Кавказ" була завдана кількома ракетами українського виробництва з берегового ракетного комплексу "Нептун".

Повідомляється, що результати об'єктивного контролю підтверджують вибухи в місцях прицілювання, точність ураження цілей поки що дорозвідується.

Комплексну операцію було проведено в координації з іншими складовими Сил оборони України. Зокрема ударні БпЛА Сил оборони уразили ще один нафтотермінал на території Краснодарського краю.

У Генштабі наголосили, що так звана "сучасна" та "ефективна" російська протиповітряна оборона знову виявилася безсилою проти українських ракет та безпілотних систем і не змогла захистити важливі об'єкти, які використовуються для логістики та постачання армії РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — головні очікування від червня: що зміниться у військовому, політичному та дипломатичному плані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини