Головна Новини Суспільство Війна з Росією Необхідно не допустити контрнаступу ЗСУ: Орбан приголомшив новою заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Необхідно не допустити контрнаступу ЗСУ: Орбан приголомшив новою заявою

Віктор Орбан лякає Україну втратами під час контрнаступу

2 червня 2023, 11:20 comments22551
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан виступив за припинення вогню та мирні переговори України та Росії вже зараз, щоб не допустити контрнаступу української армії. Про це угорський прем'єр заявив у п'ятничному інтерв'ю державному радіо, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Telex".

Необхідно не допустити контрнаступу ЗСУ: Орбан приголомшив новою заявою

Віктор Орбан. Фото: з відкритих джерел

Віктор Орбан висловив думку, контрнаступ ЗСУ, який вже давно анонсується, це, звичайно ж, "справою українців". Але, підкреслив прем'єр, як "людина з півторарічним військовим досвідом" вона "прекрасно знає", що атакуюча сторона зазнає втричі більших втрат, ніж та, хто обороняється.

"А в країні, населення якої становить лише малу частину населення протилежної сторони, розпочати великий військовий наступ у таких умовах – значить влаштувати криваву різанину", – заявив Віктор Орбан.

На його думку, весь цивілізований світ має докласти зусиль, щоб не допустити контрнаступу ЗСУ. Найкращим виходом із ситуації став би початок мирних переговорів. До цього, вважає Орбан, треба всіма силами підштовхнути Україну та Росію.

Крім того, Орбан поскаржився, що він чи не єдиний політик у Європейському Союзі, який постійно говорить про мир та закликає Україну та Росію вже зараз розпочати мирні переговори, не допустивши ще більших втрат з обох боків.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Угорщина знову каламутить європейську воду. Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан продовжує критикувати Європейський Союз, порівнюючи нацистські ідеї Адольфа Гітлера із демократичним об'єднанням Європи. Раніше орбанівські висловлювання про необхідність припинити підтримку України у війні проти Росії викликали схвалення екс-президента РФ Дмитра Медведєва, який зараз займає посаду заступника голови Ради безпеки і дивує світ істериками у своєму Телеграм-каналі. Чому угорська влада поводиться саме так? Як їх поставити на місце? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://telex.hu/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

2 червня 2023, 10:40

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан виступив за припинення вогню та мирні переговори: Запропонувати цьому єдиному політику у Європейському Союзі, який постійно говорить про мир та закликає Україну та Росію вже зараз розпочати мирні переговори, не допустивши ще більших втрат з обох боків, за втрату суверенних територій України, погодити передачу територій Угорщини аналогічній по площі у склад України. Так буде справедливо.

Ігор

2 червня 2023, 10:31

Взагалі, наші втрати 1 до 10 - ціна дуже прийнятна. Та і до чого хвилювання, якщо вже контрбліцкриг добігає кінця. Ми вже перемогли, зараз монтується великий відосик Великого контркорумпованого контрбрехуна Всесвіту.


Новини