Головна Новини Суспільство Війна з Росією Немає приводів для паніки: гауляйтер Ганчев закликав мешканців Харківщини евакуюватися до РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Немає приводів для паніки: гауляйтер Ганчев закликав мешканців Харківщини евакуюватися до РФ

Російські ставленики визнали, що окупаційні війська не можуть стримати ЗСУ у Харківській області

10 вересня 2022, 09:00
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", колаборанти, а також пропагандисти на тимчасово захоплених територіях Харківської області намагаються вдавати, що ситуація контрольована і російські війська дають відсіч ЗСУ під час контрнаступу. Ось тільки все не зовсім так і підтвердженням цього є відеозвернення так званого голови адміністрації Харківської області Віталія Ганчева, який закликав мешканців тимчасово окупованої частини Харківщини евакуюватись до Росії.

Немає приводів для паніки: гауляйтер Ганчев закликав мешканців Харківщини евакуюватися до РФ

Так званий голова адміністрації Харківської області Віталій Ганчев. Фото: з відкритих джерел

При цьому російський гауляйтер скаржиться на удари ЗСУ та приречено зазначає, що російські війська на сьогоднішній день нічого не можуть зробити з настанням української армії. Тому єдиним виходом у ситуації є евакуація на територію РФ.

Віталій Ганчев попередив, що російські спецслужби, прикордонники сповіщені про можливий масовий наплив цивільного населення з території Харківської області, тому сприятимуть швидкому переходу українців через кордон.                                                                                                            

"Я настійно рекомендую залишити зону бойових дій. Ті селища, які знаходяться під обстрілом збройних формувань України, незабаром будуть звільнені, але поки що важливо зберегти життя та здоров'я людей. Ще раз вам говорю – залишити свої будинки", – погрожує Ганчев.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російських військових зносить як цунамі: Арестович розповів про ситуацію на Харківському напрямку.

Також видання "Коментарі" повідомляло – правляча партія російського диктатора Путіна "Єдина Росія" запропонувала провести 4 листопада "референдум" на окупованих територіях України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/UAonlii/36911
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини