Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нехай їдуть до Росії: Зеленський закликав заборонити в'їзд росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Нехай їдуть до Росії: Зеленський закликав заборонити в'їзд росіян

Зеленський заявив, що росіяни самі обрали Путіна і повинні нести за це відповідальність

8 серпня 2022, 23:10 comments1183
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський, аби зупинити анексію території України, закликав увесь цивілізований світ заборонити в'їзд для всіх громадян Росії. Про це український президент заявив в інтерв'ю The Washington Post.

Нехай їдуть до Росії: Зеленський закликав заборонити в'їзд росіян

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Володимир Зеленський вважає, що "найважливіші санкції — це закриття кордонів, тому що росіяни відбирають чужу землю". Український президент заявив, що громадяни Росії мають "жити в своєму світі, поки не змінять свою філософію".

 Проте із цією ідеєю погоджуються не всі. Критики схожих заходів аргументують свою позицію тим, що така заборона може позначитися навіть на тих, хто покинув РФ, протестуючи проти дій російської влади. Але, на думку президента Зеленського, що це не має значення, а "всі росіяни... нехай їдуть до Росії".

"Ви говорите всьому світу, що він повинен жити за вашими правилами. Тоді йдіть і живіть там. Тоді вони зрозуміють. Вони кажуть: "Ця (війна — Коментарі) не має до нас ніякого відношення. Все населення не може нести відповідальність, чи не так?" Може. Населення обрало цей уряд і не бореться з ним, не сперечається з ним, не кричить на нього. Хіба ви не хочете цієї ізоляції? Це єдиний спосіб вплинути на Путіна", –  зазначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський ініціює розширення санкцій проти РФПрезидент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроект №7640, який передбачає розширення санкцій проти Російської Федерації. Документ передбачає санкції проти юридичних осіб з РФ та України, кінцевим власником, членом та учасником яких є Росія та її громадяни, а також осіб, пов'язаних з державою-агресором.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини