Головна Новини Суспільство Війна з Росією Недобрий ранок для окупантів: у центрі Мелітополя пролунав сильний вибух
commentss НОВИНИ Всі новини

Недобрий ранок для окупантів: у центрі Мелітополя пролунав сильний вибух

Місцеві жителі повідомляють, що на місце події приїхав кортеж швидких та пожежників

27 квітня 2023, 08:00
Поділіться публікацією:

Вранці 27 квітня у центрі тимчасово окупованого Мелітополя пролунав потужний вибух. Як повідомив мер Іван Федоров, "бавовна" сталася на одному з об'єктів окупантів. Втім, поки що невідомо, що саме злетіло у повітря.

Недобрий ранок для окупантів: у центрі Мелітополя пролунав сильний вибух

Мелітополь. Фото: з відкритих джерел

"Нетихий ранок у Мелітополі. Одиночний вибух чути в самому центрі міста. Що цього разу вибухає в окупантів, з'ясовуємо", — зазначив Іван Федоров.

Водночас місцеве видання "РІА Мелітополь" повідомляє, що вибух стався приблизно о 5:20. Характер свідчить про можливий підрив.

Мешканці Мелітополя повідомляють, що вибух був у районі будинку 67 на вулиці Героїв України. У цьому напрямку мчав кортеж із швидких, поліції, пожежної. Приблизно о 4:00 було чути автоматні черги.

Також одразу відреагувала розпропаганда, яка заявила, що вибух нібито стався поблизу житлового будинку. Нібито постраждала одна людина.

Зазначимо, Мелітополь – одне із тих міст, де за останній місяць значно почастішали вибухи. Окупанти намагаються вдавати, що ситуація під контролем, але панічні настрій наростають.                                                                                                                                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому все ж таки відбулися довгоочікувані телефонні переговори Володимира Зеленського та Сі Цзіньпіна – які від них очікування. Експерти детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому у США з'явився проект резолюції про перемогу України у війні – у чому важливість. Експерти поділилися своєю думкою в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини