Головна Новини Суспільство Війна з Росією Недільні обстріли Києва: скільки людей постраждало від агресії ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

Недільні обстріли Києва: скільки людей постраждало від агресії ворога

Ракетні удари по Києву здійснювались військовими рф з території Каспійського моря ракетами Х-101

26 червня 2022, 18:50
Поділіться публікацією:

Після ранішніх вибухів в столиці, в багатоповерховому будинку, куди  прийшовся удар  російської ракети, рятувальна служба виявила одного загиблого.

Недільні  обстріли Києва: скільки людей  постраждало від агресії ворога

У київській багатоповерхівці є постраждалі (фото t.me/vitaliy_klitschko)

Про це інформує Київський міський голова  Віталій Кличко в Telegram.

Мер Києва додав, що рятувально-пошукові роботи в цій багатоповерхівці, куди  сьогодні  поцілила  ворожа ракета,  продовжуються.

"На цей час виявили тіло одного загиблого. Ушкодження отримали 6 мешканців будинку. Чотирьох із них, в тому числі семирічну дівчинку, госпіталізували. Двоє — з легкими травмами — лікуватимуться амбулаторно", -  повідомив  Віталій Кличко.

 Також, за його словами,  київські лікарі малу киянку  прооперували. Тепер  її стан стабільний, і загроз для  життя немає. Матір  малої пацієнтки також стала жертвою ракетного удару і  має травми середньої тяжкості.

До слова, сьогодні вранці  під обстріл російських ракет потрапили мешканці Шевченківського району міста Києва. Рятувальники витягли з-під завалів багатоповерхівки  7-річну дівчинку. Вони  вчасно врятували і її маму, 38-річну громадянку рф, жінку притисла бетонна  плита, яка завалилась. До медичного закладу завезли чотирьох постраждалих киян.

Інша ворожа ракета , яку випустили військовослужбовці рф  на місто, влучила в дитячий садочок в цьому ж столичному районі.

Як розповів  керівник пресслужби Повітряних сил ЗСУ Юрій Гнат,  недільні ракетні удари по Києву здійснювались військовими рф з території Каспійського моря ракетами Х-101.  Це дуже прицільні та дорогі ракети, які має сьогодні на своєму озброєнні ворожа армія.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ядерний тероризм: показали, як ракета рф дуже низько пролетіла над Південноукраїнською АЕС .


 

 

 

 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини