Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ядерний тероризм: показали, як ракета рф дуже низько пролетіла над Південноукраїнською АЕС (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ядерний тероризм: показали, як ракета рф дуже низько пролетіла над Південноукраїнською АЕС (ВІДЕО)

В "Енергоатомі" заявили, що пошкодження діючого енергоблоку матиме дуже серйозні наслідки

26 червня 2022, 16:30
Поділіться публікацією:

26 червня, російська ракета пролетіла дуже низько над  Південноукраїнською атомною електростанцією. Відповідне відео опубліковано підприємством "Енергоатом".

Ядерний тероризм: показали, як ракета рф дуже низько пролетіла над Південноукраїнською АЕС (ВІДЕО)

Південноукраїнська АЕС (фото з відкритих джерел)

У державному підприємстві цей жест назвали "ядерним тероризмом".

"Сьогодні, 26 червня 2022 року, о 6:00 ворожа ракета пролетіла критично низько над Південноукраїнською АЕС, рашисти знову вдалися до ядерного тероризму. Проліт зафіксовано на відео",- йдеться у повідомленні.

Ймовірно ціллю ворожої ракети була столиця України, де з само ранку лунали вибухи. Адже ракета летіла з півдня на північ України.

 В "Енергоатомі" знову звернули увагу міжнародної спільности  на "факти бездумних дій Росії", що ставлять під загрозу безпеку не тільки в Україні, але у всій Європі. Адже будь-яке пошкодження АЕС може призвести до страшних наслідків.

"Будь-яке пошкодження діючого енергоблоку матиме дуже серйозні наслідки і може загрожувати світові страшною ядерною катастрофою", – заявили у державному підприємстві. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що рятувальники показали страшні кадри пошуку людей у Києві під завалами після удару РФ. Вранці 26 червня сигнал про повітряну тривогу пролунав по всій Україні. Щонайменше 14 ракет країна-агресора направила на столицю. У результаті в Києві пролунало кілька гучних вибухів. Одна з ракет потрапила до 9-поверхової житлової будівлі у Києві, є постраждалі. Рятувальники показали відео, як вони розбирають завали та шукають людей. Кадри трагічні та нагадують якийсь фільм жахів.Вже підтверджено, що частину жителів евакуювали, кілька людей було.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини