Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не зможемо наздогнати: Буданов розповів, чому у Росії більше полонених
commentss НОВИНИ Всі новини

Не зможемо наздогнати: Буданов розповів, чому у Росії більше полонених

Близько 20% російських військових здаються ЗСУ добровільно

25 серпня 2023, 22:50 comments2903
Поділіться публікацією:

В нашій країні не існує такий  великий обмінний фонд, як в  РФ. Причина в тому, що в перші дні війни  загарбники  взяли в полон  таки  велику кількість українців.

Не зможемо наздогнати: Буданов розповів, чому у Росії більше полонених

Кирило Буданов (фото з відкритих джерел)

Про це повідомив для "Радіо Свобода Крим"  очільник  ГУР  Міністерства оборони України Кирило Буданов. Як він розповідає, в російському  полоні  перебувають  не  тільки військовослужбовці, але й цивільні особи.

"У нас він набагато менше, ніж у Росії… РФ нахапала тут страшну кількість заручників, у тому числі цивільних, пенсіонерів силових структур, просто людей, які, вони вважали, що є хтось страшний для них, ну і так далі. Тому наші цифри, на жаль, нижчі. Треба це розуміти. І, на жаль, я думаю, наздогнати ті цифри ми не зможемо", – розповів він.

Але очільник ГУР  не розкриває точне  число українців, які  знаходяться  в полоні, бо  це державна таємниця. Ще Буданов  сказав, що близько 20% російських військових здаються добровільно.

"Це близько 20% точно. Просто там: мені страшно, я нічого не хочу", — завершив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Буданов розповів про прогнози щодо дати деокупації КримуКерівник Головного управління розвідки (ГУР) Кирило Буданов розповів, що прогнози, які були дані раніше випали з графіку, а деокупація Криму проходить повільніше ніж вважалось раніше. Буданов вказує, що українська розвідка будує прогнози на основі фактів, ході бойових дій, статистиці, різних показниках економіки та військ. Однак існує реальність на полі бою, яка може впливати на ці всі показники та змінювати їх. Разом з тим керівник ГУР вказує, що ситуація цього року значно краща ніж у минулому чи у період до повномасштабного вторгнення. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини