Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не тільки Харківський та Херсонський напрямки: у Генштабі розповіли про нові успіхи ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Не тільки Харківський та Херсонський напрямки: у Генштабі розповіли про нові успіхи ЗСУ

На Краматорському напрямку ЗСУ покращили своє тактичне становище

8 вересня 2022, 16:30 comments1593
Поділіться публікацією:

Українська армія має дуже хороші результати на Слов'янському та Краматорському напрямах у Донецькій області. Воїнам вдалося просунутися тут, серйозно відкинувши супротивника. Як передає портал "Коментарі", про це під час онлайн-брифінгу розповів заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ, бригадний генерал Олексій Громов.

Не тільки Харківський та Херсонський напрямки: у Генштабі розповіли про нові успіхи ЗСУ

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

"На Краматорському напрямку підрозділи Збройних сил України покращили своє тактичне становище. Просунулися у глибину до 2 км", — розповів Громов.

За його словами, на Слов'янському напрямку варто відзначити дії 103 окремої бригади територіальної оборони, а також підрозділи 15 полку Нацгвардії України. Їм удалося просунутися на 3 км, внаслідок чого було деокуповано населений пункт Озерне.

Варто зазначити, що окупаційні війська не приховують своїх намірів вийти на адміністративні кордони на Донеччині. Саме в цій галузі йдуть найзапекліші бої, де ворог намагається атакувати та штурмувати позиції ЗСУ. Але, як видно з нових відомостей Генштабу, ЗСУ вдалося не лише порівняно стабілізувати ситуацію, зупинивши настання противника, а й розпочати наступальні дії, відкидаючи ворога.

Читайте також на порталі "Коментарі" — правляча партія російського диктатора Путіна "Єдина Росія" запропонувала провести 4 листопада (День народної єдності Росії) "референдуми" про анексію тимчасово окупованих територій України. Які перспективи цих "заходів"? До чого вони приведуть? Чим можемо відповісти? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини