Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не лише вихід на кордони 1991 року: Буданов назвав програму-максимум для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Не лише вихід на кордони 1991 року: Буданов назвав програму-максимум для України

Глава ГУР Буданов вважає, що Україні не буде спокою, допоки Росія не припинить своє існування у нинішніх кордонах

28 лютого 2024, 15:30 comments1743
Поділіться публікацією:

Поки Росія продовжуватиме існувати, як держава, українці не почуватимуться в безпеці. Країна-агресор загрожуватиме Україні війною з "регулярною періодичністю". Саме тому РФ має розвалитися. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "NV" висловив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Не лише вихід на кордони 1991 року: Буданов назвав програму-максимум для України

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Головний український розвідник заявив, що програма-максимум для України – не лише вихід на кордони 1991-го року, а й розвал РФ, який може статися лише зсередини.

"Але цьому процесу ми маємо максимально сприяти своєю думкою, своєю зброєю, своєю дипломатією, своєю розвідкою. В інших обставинах ранок 24 лютого 2022 року для України повторюватиметься з регулярною періодичністю", — зазначив головний розвідник України.

За його словами, щоб у майбутньому диктатори не загрожували демократії, потрібно побудувати нову систему міжнародної безпеки.

"І, якщо перший пункт – підготовка та підписання нової угоди про безпеку – очевидно отримає підтримку переважної більшості країн світу, за винятком хіба тоталітарних чи автократичних режимів, то другий пункт – забезпечити його виконання – втілити на практиці набагато складніше", – зазначив Буданов.

Глава ГУР Міноборони зазначив, що Росія має понести відповідальність за свої злочини, потрібно змусити її відшкодувати збитки, відмовитися від ядерної зброї, а також встановити міжнародний контроль над атомною енергетикою РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" – третій рік повномасштабної війни з Росією розпочався для України проблемно. Ми маємо брак боєприпасів, є величезні проблеми з комплектацією частин і підрозділів. Як наслідок, росіяни захопили не лише Авдіївку, а й продовжують наступати, беручи під контроль сусідні населені пункти. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" перебіг російсько-українського протистояння та те, як ситуація може розвиватися далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини