Головна Новини Суспільство Війна з Росією Названо три складові, які допоможуть ЗСУ зупинити навалу орків у травні
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо три складові, які допоможуть ЗСУ зупинити навалу орків у травні

Сили оборони зможуть зупинити наступ окупантів, якщо в Україні буде проведена мобілізація, збудовано лінії захисту та отримана необхідна допомога від союзників, заявив в ефірі «Еспресо» ветеран війни Олексій Гетьман

8 квітня 2024, 15:33
Поділіться публікацією:

Як відзначив Олексій Гетьман, навалу орків можна очікувати уже наприкінці травня на початку червня. При цьому він підкреслив, що натиск окупантів Сили оборони зможуть витримати за умови отримання трьох складових.

Названо три складові, які допоможуть ЗСУ зупинити навалу орків у травні

Війна в Україні

По-перше, каже військовий експерт, Сили оборони повинні отримати від західних партнерів всю необхідну зброю для відбиття наступу, в тому чисилі набої та снаряди. Тобто, підкреслив Гетьман, ця складова залежить виключно від партнерів України.

По-друге, додає ветеран війни, Україна повинна провести мобілізацію. По-третє, необхідно збудувати фортифікаційні споруди, які зможуть витримати навалу орків. Тобто дві останні складові залежать виключно від України, додав експерт.

При цьому Гетьман відзначив, що Україна правильно робить, коли дорікає західним партнерам у тому, що вони недостатньо допомагають Силам оборони у війні. Проте, за його словами, дві останні складові залежать виключно від України, і вона не особливо успішна в досягненні таких питань, як будівництво оборонних рубежів чи в проведенні тієї ж мобілізації.

За його словами, якби Україна вправно виконала свою частину роботи, щодо забезпечення складових у відбитті майбутнього нападу окупантів, то мала б більше підстав дорікати західним союзникам та тиснути на них ще більш активно.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку очільника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданов, росіяни можуть піти у черговий наступ наприкінці травня на початку червня. На його думку, наступ буде на Донбасі. Росіяни будуть пробувати просунутися у районі Часового Яру. При цьому Буданов не виключив, що Україна може втратити невеликі території.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини