Головна Новини Суспільство Війна з Росією Названо найкритичніший напрямок на фронті: штурми не припиняються взагалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найкритичніший напрямок на фронті: штурми не припиняються взагалі

Російські окупанти не припиняють штурми міста Часів Яр, повідомив військовий Кирило Сазонов. Туди ворог перекидає резерви

20 червня 2024, 14:19
Поділіться публікацією:

Упродовж останнього тижня окупанти не припиняють штурм Часового Яру ні вдень, ні вночі, заявив військовий Кирило Сазонов.

Названо найкритичніший напрямок на фронті: штурми не припиняються взагалі

Часів Яр

"Ось просто немає моменту, коли скрізь відбилися. Якщо відбився ти і сусіди на флангах, то десь далі штурм триває. В принципі, за зведенням СУВ "Хортиця" бачите картину. Формулювання "тривають штурмові дії" стає нормою. При цьому вони за ці штурми платять і платять дуже дорого. Арта, РСЗВ, міномети наші збирають з них таку данину, що нормальні люди збожеволіли б. І з особового складу, і з техніки. Але продовжують лізти", – каже Сазонов.

За його словами, загарбники одночасно штурмують Часів Яр, згадують дороги, якими намагалися нас у квітні обійти з двох сторін – лізуть і туди. Крім того, за його інформацією, бої йдуть у районах Іваньківського, яке місцеві по-старому називають "Червоне" і тепер воно повністю виправдало цю колірну назву. Також, додав військовий, окупанти лізуть у районі Калинового та скрізь у районі міста.

"Полізли вчора навіть на Торецькій ділянці, де давно було стабільно. Просто м'ясом лізли дуже завзято, захопили якусь велику водонапірну станцію, набилися натовпом у бетонний корпус, зайняли оборону, але… прилетіла наша ракета подивитися, хто тут такий галасливий. Немає тепер водонапірної станції або що це був за об'єкт – не важливо. Там і лишилися всі", — розповів Сазонов.

За його словами, за відчуттями, окупанти постійно перекидають резерви на Часів Яр.

"Бо кладуть пачками своїх у цих штурмах. Схоже, що ось це і буде найважчий і критичний період тут – саме ці дні та тижні. Чим закінчиться – побачимо", — наголосив Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що окупанти штурмують Часів Яр під препаратами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини