Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Назад повертаються одна-дві машини": боєць ЗСУ розповів про штурми росіян під Авдіївкою
commentss НОВИНИ Всі новини

"Назад повертаються одна-дві машини": боєць ЗСУ розповів про штурми росіян під Авдіївкою

Загарбники не полишають спроб наступати на Авдіївку

1 грудня 2023, 23:39
Поділіться публікацією:








Російські окупанти продовжують наступати на місто Авдіївка Донецької області, однак погодні умови не сприяють їм, а назад повертаються одна-дві одиниці ворожої техніки. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Андрій Шишук, передає портал "Коментарі". 

"Назад повертаються одна-дві машини": боєць ЗСУ розповів про штурми росіян під Авдіївкою

Окупанти продовжують штурмувати Авдіївку. Фото з відкритих джерел

За словами бійця ЗСУ, атаки ворога зазвичай закінчуються для них не дуже вдало та зі значними втратами техніки.

"До Коксохімічного заводу йде бетонна дорога, а в напрямках Степового і північніше - поля і грунтовки. Зараз, коли все розмокає, особливої змоги туди дістатися технікою в них не буде. Ці спроби були тиждень тому і декілька днів тому. Майже всі їхні штурми закінчились тим, що максимум одна чи дві одиниці техніки поверталися назад, а інші залишалися", — розповів Андрій Шишук.

Військовослужбовець повідомив, що основні свої сили загарбники спрямовують на Авдіївський коксохімічний завод. Він зазначив, що ворог намагається під'їхати впритул до території заводу.

"Росіяни дуже хочуть заскочити за нашу передову позицію і там вигрузити піхоту. Вони згодні на це жертвувати техніку, людей, бронегрупи. Коли танк прокладатиме дорогу, вони хочуть проскочити першу позицію і десь там вигрузити все, щоб їхні люди не мали ніякої змоги відступити, окрім як вступити в бій. Ось така тактика", – зазначив Андрій Шишук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти, які копали окопи у районі населеного пункту Майорськ Донецької області, понесли великі втрати.

"Коментарі" також писали, що російський диктатор Володимир Путін видав указ про збільшення штатної чисельності збройних сил РФ до 1 мільйона 320 тисяч військовослужбовців. Кремль заявив, що збільшує чисельність армії через нібито зростаючі загрози для Росії, які пов'язані з триваючим розширенням НАТО та повномасштабним вторгненням російських окупантів в Україну. Рішення Путіна у Кремлі назвали "адекватною реакцією" на "агресивну діяльність НАТО". Також повідомляється, що для збільшення чисельності армії в Росії нібито не планується проведення мобілізації та суттєве збільшення призову на строкову службу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини