Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Командир загинув, багато 300-х": окупанти скаржаться на великі втрати під Майорськом
commentss НОВИНИ Всі новини

"Командир загинув, багато 300-х": окупанти скаржаться на великі втрати під Майорськом

Ворог продовжує нести втрати на Донеччині

1 грудня 2023, 22:12
Поділіться публікацією:








Російські окупанти, які копали окопи у районі населеного пункту Майорськ Донецької області, понесли великі втрати. Як повідомляє портал "Коментарі", про це розповіла дружина одного із загарбників, аудіозапис її розмови опублікувала пресслужба Головного управління розвідки МОУ.    

"Командир загинув, багато 300-х": окупанти скаржаться на великі втрати під Майорськом

Ворог продовжує нести втрати. Фото з відкритих джерел

За словами дружини окупанта, російські військовослужбовці з 1-го батальйону (номер бригади чи військової частини вона не вказує, — ред) зазнали великих втрат під Майорськом на Донеччині. Окупанти потрапили під обстріл українських військовослужбовців, коли зводили окопи в районі населеного пункту.

За її словами, після "прильоту" в окупантів було "дуже багато 300-х і один – 200-й". Зокрема, загинув командир ворожого підрозділу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головними страхами жителів країни-агресора напередодні Нового року стали важкі хвороби (30%), інфляція і зростання цін (27%), проблеми у їхніх дітей (26%), зниження рівня доходів (23%) і загроза терактів (19%). При цьому майже в усіх мешканців РФ (93%) є побоювання і страхи.

"Коментарі" також писали, що російський диктатор Володимир Путін видав указ про збільшення штатної чисельності збройних сил РФ до 1 мільйона 320 тисяч військовослужбовців. Кремль заявив, що збільшує чисельність армії через нібито зростаючі загрози для Росії, які пов'язані з триваючим розширенням НАТО та повномасштабним вторгненням російських окупантів в Україну. Рішення Путіна у Кремлі назвали "адекватною реакцією" на "агресивну діяльність НАТО". Також повідомляється, що для збільшення чисельності армії в Росії нібито не планується проведення мобілізації та суттєве збільшення призову на строкову службу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини