Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наймані кілери хотіли вбити Резнікова та Буданова: як їх піймали (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Наймані кілери хотіли вбити Резнікова та Буданова: як їх піймали (ВІДЕО)

Служба безпеки України затримала кілерів

8 серпня 2022, 18:31
Поділіться публікацією:








СБУ піймала та затримала найманих вбивць, які збиралися вбити міністра оборони Олексія Резнікова та начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова. Про це повідомляє СБУ.

Наймані кілери хотіли вбити Резнікова та Буданова: як їх піймали (ВІДЕО)

СБУ затримала кілерів, які планували вбити Резнікова і Буданова (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що працівники спецслужби змогли попередити вбивство високопосадовців та громадських діячів України.

 Під час спецоперації, яка включала багато етапів, було знешкоджено диверсійно-розвідувальну групу російського ГРУ.  Вони збиралися ліквідувати Резнікова, Буданова та одного з українських активістів, а "куратори" з РФ обіцяли за вбивство кожного винагороду в розмірі від 100 до 150 тисяч доларів США.

 Що відомо про найманих вбивць

Відомо, що ДРГ формували працівники військової розвідки РФ. Серед її учасників був житель окупованого Луганська, що воював на боці так званої "ЛНР".

 Чоловік, використовуючи звої зв'язки у кримінальному світі, шукав кілера, який і мав виконати це завдання. За роботу взявся житель столиці, який за 3 500 тисяч доларів погодився вбити військового з України, який нібито причетний до розправи над російськими полоненими. 

В СБУ повідомили, що ця робота була для нього своєрідним тестовим завданням перед головною місією.

 Затримання вбивць

Щоб виконати завдання кураторів з Москви, житель Луганська особисто приїхав на українську територію, щоб разом зі своїм спільником розробити план ліквідації та подати його на затвердження Москві.

 Щоб його не впізнали, він навіть намагався приховати маршрути свого пересування. Тож приїхав з Білорусі. Але оперативники зафіксували його зустріч з спільником та в'їзд до України через  КПП "Доманове".

 Проте їх затримали  у місті Ковелі, що у Волинській області  та повідомили про підозру в державній зраді та умисному вбивстві. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

 Наразі правоохоронці встановлюють інших координаторів, які перебувають у Росії.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що правоохоронці затримали екс-нардепа.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини