Головна Новини Суспільство Війна з Росією Найбільш запеклі бої: Генштаб повідомив про напрямки, де ворог здійснює найактивніші атаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільш запеклі бої: Генштаб повідомив про напрямки, де ворог здійснює найактивніші атаки

Найбільш інтенсивні бої тривають на Харківському, Лиманському та Покровському напрямках

сьогодні, 17:59
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська продовжують атакувати українські позиції на кількох напрямках, завдаючи ударів з артилерії та авіації. Однак українські захисники успішно відбивають атаки, завдаючи ворогу значних втрат. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Найбільш запеклі бої: Генштаб повідомив про напрямки, де ворог здійснює найактивніші атаки

Війна України. Фото: Генштаб

Станом на 16:00 6 жовтня 2024 року російські загарбники посилили свої атаки на кількох фронтах. За повідомленням Генштабу, противник активно штурмує українські позиції, зокрема, прикордонні населені пункти Сумської та Чернігівської областей продовжують потерпати від обстрілів з артилерії та мінометів. Ворог здійснив авіаційні удари по Андріївці, Ободах, Катеринівці та інших населених пунктах.

Найбільш активні атаки спостерігаються на Харківському напрямку, де росіяни штурмують Старицю та Вовчанськ, а також на Куп’янському напрямку, де бої тривають у Зеленому Гаю та Першотравневому. На Лиманському напрямку ворог здійснив 14 атак, намагаючись потіснити українських захисників, але більшість з них були успішно відбиті.                                                                       

Нагадаємо, Президент України повідомив, що за останню добу сили ППО збили понад 50 ворожих дронів у різних регіонах країни. Ворог продовжує масовані атаки, але єдність міжнародних партнерів та нові засоби боротьби допоможуть захистити населення.

Зазначимо, у битвах за місто Вугледар Донецької області РФ втратила тисячі військових. З урахуванням тяжко поранених, загиблих і зниклих безвісти лише 155-та та 40-а бригади морської піхоти могли втратити під Вугледаром понад 2100 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини