Головна Новини Суспільство Війна з Росією Навіщо ворог пішов штурмом на Вовчанськ: військовий уперше розкрив план росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо ворог пішов штурмом на Вовчанськ: військовий уперше розкрив план росіян

Ворог сконцентрований на захопленні Куп'янська, там задіяно дуже багато сили

6 червня 2024, 15:12 comments6157
Поділіться публікацією:

Після провального наступу на Вовчанськ загарбники зараз намагаються посилювати тиск у напрямку Куп'янська. Там задіяно багато сили росіян. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі Ранок.LIVE розповів доброволець спецпідрозділу "Грім", блогер, політолог Кирило Сазонов.

Навіщо ворог пішов штурмом на Вовчанськ: військовий уперше розкрив план росіян

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Військовий зазначив, що потужними штурмами Волчанська росіяни намагалися відтягнути резерви ЗСУ та скориставшись цим розпочати наступ в іншому місці.

"На Вовчанську ворог видихся і ми це бачимо. Вони намагались не просто зайти, а відтягнути наші резерви з Покровського, Запорізького, Куп’янського, Краматорського напрямків. При цьому хотіли там тиснути, а тут (біля Часового Яру — ред.) прориватися. Але вийшло навпаки. Ми там впоралися і зараз вони кидають туди не просто резерви, які були, вони туди кидають навіть "Африканський корпус", який мав летіти до Африки. Тобто в них не вистачає ресурсів. Там, під Вовчанськом, наші хлопці зробили чудо і зупинили ворога, змусили підтягнути всі резерви", — зазначив Кирило Сазонов.

За його словами, втрати росіян біля Вовчанська "просто неймовірні".

"На Куп'янському напрямі зараз важко", — наголосив Сазонов.

Що стосується Вовчанська, то, як наголошує Кирило Сазонов, ЗСУ вдалося противника зупинити, там мети у ворога недосягнуті. Супротивник сконцентрований на Куп'янську – на цій ділянці фронту дуже багато загарбників.

Зазначимо, спікер ОСГВ "Хортиця" Назар Волошин в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів, що ситуація на Покровському напрямі, який став останнім часом одним із найгарячіших на фронті, говорить про те, що РФ, ймовірно, намагається розвинути наступ на Покровськ, Мирноград та Селидове. Як повідомляє портал "Коментарі", про це.

За словами спікера, зокрема, ворог намагається вийти до великих населених пунктів Курахово та Покровськ, щоб розвинути наступ на захід від Авдіївки та Мар'їнки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини