Головна Новини Суспільство Війна з Росією Навіщо Росії Медведчук: Буданов висунув версію
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо Росії Медведчук: Буданов висунув версію

Москва обміняла Медведчука, бо він був потрібний передусім ФСБ

22 вересня 2022, 21:33 comments1263
Поділіться публікацією:

Україна віддала Москві колишнього  нардепа Віктора Медведчука, якого підозрюють у держзраді, в обмін на 200 захисників "Азовсталі", які опинилися в полоні. На думку очільника ГУР Кирила Буданова,  він був потрібний передусім ФСБ. Таку заяву він зробив на брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів.

Навіщо Росії Медведчук: Буданов висунув версію

Кирило Буданов (фото з відкритих джерел)

"Медведчук на цьому етапі найбільше потрібен ФСБ, тому що через нього безпосередньо йшло фінансування агентурних мереж, чиновників тощо", — заявив Буданов.

За словами очільника ГУР, колишній нардеп став для РФ "засобом впливу та відмивання грошей".

"Це головна причина, чому росіяни про нього так просили", — сказав начальник ГУР.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що СБУ показала як проходив обмін 215 українських полонених. В СБУ показали унікальні  кадри з обміну полоненими, який пройшов 21 вересня. З опублікованих кадрів видно, що обмін між сторонами пройшов  в Репкінському районі Чернігівської області на кордоні з Білоруссю.   Він тривав з ранку і до пізнього вечора.

Також "Коментарі" писали про те, що Макрон назвав єдиний варіант, як закінчиться війна в Україні. Війна Росії проти України закінчиться лише за столом переговорів. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон. Президент Франції підкреслив, що дуже важливо, якнайшвидше Україні та Росії сісти за стіл переговорів, припинивши бойові дії. Важливо відзначити, що інтерес російської сторони до переговорів значно зріс після того, як українська армія суттєво просунулась уперед, звільняючи території у Харківській та Херсонській областях. В одній з недавніх своїх заяв 16 вересня президент РФ Путін звинуватив українську владу в тому, що вона не хоче сідати за стіл переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини