Головна Новини Суспільство Війна з Росією СБУ показала як проходив обмін 215 українських полонених (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ показала як проходив обмін 215 українських полонених (ВІДЕО)

СБУ показала унікальні кадри обміну полоненими

22 вересня 2022, 20:54
Поділіться публікацією:

В СБУ показали унікальні  кадри з обміну полоненими, який пройшов 21 вересня. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інфоормацію СБУ.

СБУ показала як проходив обмін 215 українських полонених (ВІДЕО)

Обмін полоненими (фото з відкритих джерел)

З опублікованих кадрів видно, що обмін між сторонами пройшов  в Репкінському районі Чернігівської області на кордоні з Білоруссю. 

 Він тривав з ранку і до пізнього вечора.

"Багато людей працювали над тим, щоб наші Герої нарешті повернулись додому. Ця подія розчулила всю Україну. Це без перебільшення — історичний момент. Ми хочемо показати унікальні кадри, як саме відбувався обмін, найперші та найщиріші емоції українських захисників, які знали — про них не забудуть та обов'язково повернуть додому,"-йдеться у підписі до кадрів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про великий обмін полоненими між Києвом та Москвою. Відбувся потужний обмін полоненими між Києвом та Москвою. Україна звільнила 215 полонених, серед яких герої з Азовсталі. За словами президента Зеленського, країні-агресора віддали 55 росіян, а також екс-главу ОПЗЖ, путінського кума Віктора Медведчука. Обміну сприяв турецький лідер Реджеп Ердоган. На думку політолога, експерта з питань російської агресії проти України Віктора Каспрука, подібний обмін говорить про те, що росія готова здавати позиції. Але так, щоб це не було помітно, щоб путін "не втратив обличчя", чого він, схоже, боїться найбільше. Експерт також зазначає, що п'ять найбільш відомих командирів з "Азовсталі" (Герой України Денис Прокопенко (Редіс) – командир Азова, Сергій Волинський (Волина) із 36-ї бригади морської піхоти, Святослав Паламар (Азов), Олег Хоменко (Азов), Денис Шлег з Нацгвардії України, Герой України Євген Бова) до кінця війни залишаються в Туреччині. Такою була умова росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/5167
comments

Обговорення


Новини