Головна Новини Суспільство Війна з Росією Навіщо РФ переговори про мир: відповідь офіцера
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо РФ переговори про мир: відповідь офіцера

Офіцер ЗСУ не вірить у тривале перемир'я з Росією

9 січня 2024, 23:16
Поділіться публікацією:

Заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор Збройних сил України Максим Жорін скептично оцінив можливість досягнення результативних переговорів з Росією про встановлення стійкого миру. Про це Жорін написав у Telegram, передає портал "Коментарі".

Навіщо РФ переговори про мир: відповідь офіцера

ЗСУ не варто сподіватися на мир з РФ. Фото з відкритих джерел

"Щодо нових "інсайдів" про таємні зустрічі та розмови про переговори. Чим далі, тим таких розмов буде все більше. Важливо усвідомити, в першу чергу, самим українцям, що Росія буде просувати перемовини та замороження конфлікту з однією метою: для укріплення своїх власних позицій, відновлення і перегрупування сил, підготовки до нового удару", — написав Максим Жорін.

Майор ЗСУ закликав не втішати себе ілюзіями, що з Москвою можливо домовитися про тривалий мир.

"Не сподівайтесь, що переговори повернуть вам життя, яке було раніше. Нам не потрібний новий "Мінськ", план Морелля чи ще щось, що дозволить к*ц*п*м перепочити та знову напасти. Враховуючи ще й те, як українці вміють розслаблятися в умовах відносної безпеки і забувати про загрози, для нас цей варіант абсолютно неприйнятний", — наголосив Максим Жорін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за підсумками останніх трьох місяців інтенсивних штурмових дій у Донецькій і Харківській областях російські загарбники не змогли досягти відчутних результатів. При цьому окупанти зазнали величезних втрат в особовому складі і техніці. Під час зимового наступу окупанти втратили понад 400 одиниць бойової техніки. Однак значні втрати не допомогли Росії бодай наблизитися до захоплення міст Куп'янськ і Авдіївка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини