Головна Новини Суспільство Війна з Росією Навесні ЗСУ розпочнуть новий контрнаступ: Буданов зробив неочікувану заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Навесні ЗСУ розпочнуть новий контрнаступ: Буданов зробив неочікувану заяву

Українська армія навесні розпочне новий контрнаступ

31 січня 2024, 21:58
Поділіться публікацією:

Керівник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов заявив, що навесні розпочнеться новий контрнаступ ЗСУ. Про це Буданов сказав виданню The Telegraph, передає портал "Коментарі".

Навесні ЗСУ розпочнуть новий контрнаступ: Буданов зробив неочікувану заяву

Буданов заговорив про новий контрнаступ України. Фото з відкритих джерел

Глава ГУР розповів, що наразі Україна вичікує, коли повністю вичерпається наступ Росії, який розпочався восени минулого року. За його словами, нова фаза українського контрнаступу запланована на весну 2024 року.

"Ми робимо хід, противник робить хід. Тепер їхня черга. Вони закінчать, і тоді прийде наша черга", — наголосив Кирило Буданов.

Глава ГУР також повідомив, що у ході останнього наступу, який розпочався у листопаді 2023 року, РФ досягла незначних успіхів, однак намічених цілей не добилася.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін вважає, що повідомлення про необхідність додатково мобілізувати 500 тисяч громадян зашкодило процесу мобілізації та створило додаткову напругу у суспільстві. При цьому Максим Жорін відзначив, що в умовах війни потрібно усвідомити, що більшість чоловіків мають служити або бути готовими до служби, а тому всі чоловіки повинні мати відповідну підготовку, щоби при необхідності стати на захист України.

"Коментарі" також повідомляли, що зміни до закону про мобілізацію передбачають скасування відстрочки для державних службовців, зокрема для правоохоронців. Згідно з запропонованими змінами, право на відстрочку можуть втратити працівники Бюро економічної безпеки, Державного бюро розслідувань, Державної виконавчої служби, Національної поліції, Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро України, прокуратури, Бюро економічної безпеки, Служби судової охорони та Патронатної служби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

31 січня 2024, 22:22

Як у цирку! Про що казав? В Україні у корумпованих одна тактика: чим більше в інфопросторі - тим більше шансів зайняти краще місце біля корита. Не забувайте ще Малюка розглянути разом з Будановим і Сірським.


Новини