Головна Новини Суспільство Війна з Росією Навала гризунів на фронті: «хвостатий десант» відправляють українським воїнам на допомогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Навала гризунів на фронті: «хвостатий десант» відправляють українським воїнам на допомогу

У мережі публікують безліч відео з окопів, де багато мишей

4 грудня 2023, 08:45 comments5868
Поділіться публікацією:

Українські захисники на фронті зіштовхнулися із гострою проблемою – навалою гризунів. Через це у котів "несподівано з'явилася своя місія на війні". Як передає портал "Коментарі", про це пише таблоїд "Bild".

Навала гризунів на фронті: «хвостатий десант» відправляють українським воїнам на допомогу

Україна відправляє на фронт котів для боротьби з мишами

У мережі з'явилася велика кількість відеороликів, де українські бійці показують, як в окопах розбігаються миші, щури і навіть змії. Вони заважають спати, а також гризуть все, що трапляється на їхньому шляху. З аналогічною проблемою стикаються і російські загарбники.

На боротьбу із гризунами на фронті збирають гроші волонтери. Тим часом, деякі військовослужбовці вирішили взяти собі в помічники котів.

"Милий кіт Сирський, наприклад, став зіркою соціальних мереж. Принаймні одна з оксамитових лап навіть удостоєна почестей від солдатів. Кіт Шайбік отримав орден за допомогу, яку надав бригаді та військовим", — додають автори матеріалу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вкотре називається приблизний час перелому у російсько-українській війні. Президент України Володимир Зеленський припускає, що таким може стати березень 2024 року, коли в РФ відбудуться псевдовибори глави держави – фактично чергові вибори Путіна. Після цього той остаточно втратить легітимність в очах цивілізованого світу, що вже дали зрозуміти в ПАРЄ. Раніше вирішальним місяцем війни в Україні називався цей грудень. Відповідний прогноз робив президент Франції Еммануель Макрон. Глава ГУР Міноборони України Кирило Буданов після низки райдужних прогнозів заявив, що активні бої можуть закінчитися лише 2025 року. А видання The Economist, яке останнім часом багато пише про російсько-українську війну, передбачає, що вона може затягтися ще на п'ять років. Про що говорить такий різнобій у прогнозах? Які причини скажуть, що ми почали бачити наближення закінчення війни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини