Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступних два місяці будуть надскладними: що РФ хоче отримати до кінця виборів в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступних два місяці будуть надскладними: що РФ хоче отримати до кінця виборів в США

РФ до завершення виборів в США хоче отримати повний карт-бланш

сьогодні, 12:48
Поділіться публікацією:

До кінця листопада на всій лінії фронту зберігатиметься висока інтенсивність бойових дій, про це в ефірі Freedom сказав військово-політичний аналітик Дмитро Снєгирьов.

Наступних два місяці будуть надскладними: що РФ хоче отримати до кінця виборів в США

Війна в Україні

При цьому він переконаний, що російські окупаційні війська намагатимуться покращити свої тактичні позиції на всіх напрямках без винятку.

Особливу увагу Снєгирьов звернув на Запорізький напрямок, який донедавна вважався стабільним. Окупанти активізували як наступальні дії, так і обстріли мирних міст Запорізької області, що перебувають під контролем українських сил оборони.

"Це свідчення того, що окупанти використовують тактику так званих тисячі порізів, тобто одночасне завдавання ударів за кількома напрямками з метою відволікання резервів Генерального штабу України. Причому, зауважу, різка активізація бойових дій спостерігається не лише на Запорізькому напрямку, Покровському та Вугледарському. Аналогічна ситуація і на Лиманському, Куп’янському, Курахівському напрямках. Тобто можна говорити, що окупанти намагаються вичавити максимум із ситуації, щоб до кінця президентських виборів у США мати на руках так званий карт-бланш”, — повідомив Снєгирьов.

Водночас він зауважив, що українські Сили оборони досягають тактичних та оперативних успіхів у Курській області. За словами аналітика, бойові дії там ведуться вже в четвертому районі, і ЗСУ просуваються вглиб російської території. Крім того, на Харківському напрямку українська армія перехопила ініціативу. Успішна операція ГУР зі звільнення Вовчанського агрегатного заводу дозволила створити плацдарм для подальшої деокупації.

Снєгирьов підкреслив, що немає підстав очікувати зниження інтенсивності бойових дій на лінії зіткнення, хоча осінь внесе свої корективи в перебіг бойових операцій. За його словами, є інформація, що українські сили готують контроперації, які суттєво зменшать можливості російської армії для подальшого наступу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, які міста опинились під загрозою окупації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини