Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ з Білорусі на Волинь: Арестович припустив, скільки він триватиме та чим закінчиться
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ з Білорусі на Волинь: Арестович припустив, скільки він триватиме та чим закінчиться

У разі наступу в напрямку Волині окупанти втрачатимуть по 500 бійців на день і зазнають поразки

21 жовтня 2022, 00:03 comments1152
Поділіться публікацією:








Якщо російські окупанти все-таки наважаться з території Білорусі напасти на територію України, зокрема, на Волинську область, бої завершаться всього за 18 днів. Таке припущення зробив радник Офісу президента Олексій Арестович під час бесіди з російським опозиціонером, юристом Марком Фейгіним.

Наступ з Білорусі на Волинь: Арестович припустив, скільки він триватиме та чим закінчиться

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

Він погодився з версією Генштабу про те, що окупанти, аби перерізати постачання західного озброєння до України, можливо, підуть у напрямку Волині. На його думку, йдеться про близько 9 тис. бійців. Арестович  сказав, що окупанти матимуть 500 убитих солдатів в день.

"Буде приблизно 500 убитих на день. Ну, 18 днів це все протриває, якщо що. Все. Йому не страшно , так і нам не страшно – ось, у чому річ. Нам навіть весело десь до якоїсь степені. У крайньому разі там люб’язна до неможливості тероборона вже потирає рученьки і чекає з нетерпінням, не кажучи вже про кадрові частини", – сказав радник ОП Арестович.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Генштабі попереджають про зростання загрози наступу з БілорусіУ Генштабі заявили, що загроза наступу росіян з території Білорусі зростає. Але мова йде не про атаку на столицю України. Таку заяву зробив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу, 20 жовтня. У Генштабі вважають, що ворог прагне  перерізати основні логістичні артерії країни на заході України. Окрім цього, Громов повідомив, що Білорусь передала під повний контроль Росії відповідні аеродроми та іншу військову інфраструктуру своєї країни. Сьогодні, там розгортають авіаційні підрозділи та інші війська збройних сил РФ. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини