Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ Росії набирає обертів. У розвідці розповіли, де активізувався ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ Росії набирає обертів. У розвідці розповіли, де активізувався ворог

Як повідомив керівник розвідувального центру Сил оборони Естонії полковник Антс Ківісельг наступ росіян знову набирає обертів. Як пише ERR, він повідомив, що окупанти просунились на деяких ділянках фронту

8 березня 2024, 18:56 comments2887
Поділіться публікацією:

Як повідомив Ківісельг, російські загарбники все ще утримують ініціативу на деяких ділянках фронту в Україні. При цьому він підкреслив, що раніше активність росіян знижувалася, проте протягом кількох останніх тижнів почала набирати обертів. За його словами, така активність особливо стосується сухопутних військ.

Наступ Росії набирає обертів. У розвідці розповіли, де активізувався ворог

Українські військові

За словами розвідника, наразі росіяни намагаються виявити слабкі ділянки фронту, щоби посилити на них наступ. Зокрема, мова йде про ділянку Куп'янськ – Кремінна – Сватове (Луганський напрямок) та Бахмут і Авдіївка (Донецький напрямок).

При цьому Ківісельг заявив, що на цих обох напрямках загарбники просунулися вперед.

"На щастя, це відбулося у дуже обмежених масштабах",
— додав розвідник.

За його інформацією, у районі Бахмута можна спостерігати певне просування окупантів на північному заході та заході. Якщо ж говорити про Авдіївку, то там наразі не відбувається жодних суттєвих дій, додав розвідник.

При цьому він додав, що на півдні України активність ворога була нижчою, ніж на сході країни. Разом з тим, розвідник підкреслив, що окупанти все ж намагаються просунутися у напрямку Роботиного та Вербового. Також він додав, що Сили оборони продовжують утримувати свої плацдарми на лівому березі Дніпра.

Нагадаємо, як розповідав портал "Коментарі", за інформацією аналітиків, три українські бригади Збройних сил зуміли зупинити наступ російських загарбників, які активізувалися після захоплення Авдіївки. Як наслідок, окупанти втратили багато важкої техніки. Окрім того, вони понесли втрати також і у живій силі, отримавши відсіч українських захисників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.err.ee/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини