Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ провалюється. РФ далека до досягнення своїх цілей
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ провалюється. РФ далека до досягнення своїх цілей

Росія не змогла підійти до околиць Харкова

29 червня 2024, 19:51
Поділіться публікацією:

Наступ російської армії гальмується, а плани Кремля наблизитися до Харкова та суттєво просунутися на Донбасі наразі виглядають нездійсненними, заявила оглядачка видання Zeit Олівія Кортас.

Наступ провалюється. РФ далека до досягнення своїх цілей

Наступ Росії провалюється. Фото з відкритих джерел

"З початку травня армія Путіна марно намагається просунути фронт настільки далеко, щоб мати можливість обстрілювати місто Харків з артилерії. Взяття стратегічно важливого міста Часів Яр на Донбасі тривалий час не вдається. Наступ росіян не закінчився, але гальмується. Водночас Захід розширює допомогу Україні. Проте у кожного, хто спостерігає за публічною дискусією, складається враження, що ситуація для України тільки погіршується", — наголосила Олівія Кортас.

Насправді ж у військовому плані становище України покращується, тоді як РФ – погіршується, відзначила вона.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до кінця цього року російська армія планує захопити весь Донбас, вважає офіцер ЗСУ Микола Мельник. Військовослужбовець переконаний, що у ворога нічого не вийде, однак наступальні дії він продовжить. "Але при негативному сценарії стерти Торецький укріпрайон та нав'язати нам бої за Покровськ чи Костянтинівку, противнику під силу, зважаючи на динаміку, яку демонструють українська та ворожа армії", — наголосив Микола Мельник.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що спікер Палати представників США та член Республіканської партії Майк Джонсон закликав відправити Джо Байдена у відставку. Він наголосив, що потрібно застосувати 25 поправку до Конституції США, яка передбачає відставку глави держави у випадку його недієздатності. "Наші суперники бачать слабкість у Білому домі, як і всі ми. Я кажу це без задоволення. Я думаю, ситуація дуже небезпечна. Я б просив членів кабінету зазирнути у свої серця", — сказав Майк Джонсон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини