Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ окупантів перетворився на провал: Bild розкрив подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ окупантів перетворився на провал: Bild розкрив подробиці

Днями колона російської бронетехніки вийшла з-під Мар'їнки і рушила у бік Красногорівки для доставки підкріплення, але на неї чекала невдача

1 травня 2024, 15:05
Поділіться публікацією:

Російське командування вирішило застосувати ноу-хау, розпочавши наступ на Красногорівку "танками-черепахами". Але в результаті така спроба прорвати оборону ЗСУ та захопити нові позиції завершилася провалом. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні аналітика видання "BILD" Юліан Рьопке.

Наступ окупантів перетворився на провал: Bild розкрив подробиці

Танки-черепахи РФ. Фото з відкритих джерел

Аналітик розповідає, що кілька днів тому колона російської бронетехніки вийшла з-під Мар'їнки та рушила у бік Красногорівки, де йдуть бої, для доставки підкріплення. На чолі колони йшов звичайний танк, а за ним їхали чотири обшиті металом "танка-черепахи", в яких знаходилася піхота.                                                                                                                     

За даними видання, вони проїхали близько 7 км вздовж залізничних колій.

"ЗСУ розстріляли колону з артилерії та мінометів, у тому числі касетними боєприпасами. Лише один танк повернувся назад після висадки десанту", — йдеться у повідомленні видання.

Аналітик сказав, що російські окупанти у Красногорівці зараз у складному становищі, оскільки практично позбавлені постачання. При цьому ЗСУ зазначили, що вибили росіян із одного з районів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна увійшла до чергового військового травня під активізацію російського наступу на сході, посилення ракетного терору, від якого особливо страждають Харків та Одеса, покращення ситуації з допомогою від партнерів, але із серйозним браком людей на фронті. Експерти спеціально для порталу "Коментарі" оцінили перспективи російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини